Selasa, 2 Januari 2018

Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco

Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco | Coinomi adalah tempat yang mudah untuk mengumpul segala mata wang digital yang telah di mining di Simpleco yang sebelum ini AM kongsikan.

Masih belum baca? Korang boleh baca sekarang Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin

Korang dah cukup ke 1 500 000 hashes di dalam akaun Simpleco.in?? Dah cukup atau lebih daripada itu, AM ucapkan TAHNIAH dan korang perlu berbangga dengan diri korang semua.

Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco |Coinomi adalah tempat yang mudah untuk mengumpul segala mata wang digital yang telah di mining di Simpleco yang sebelum ini AM kongsikan.  Masih belum baca? Korang boleh baca sekarang   Korang dah cukup ke 1 500 000 hashes di dalam akaun Simpleco.in?? Dah cukup atau lebih daripada itu, AM ucapkan TAHNIAH dan korang perlu berbangga dengan diri korang semua.  Yang sebenarnya, untuk mining secara serius semestinya korang memerlukan peralatan yang betul dan sesuai dengan tugas-tugas mining ini yang pasti akan memakan masa 24 jam sehari dan setiap hari tanpa henti. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco  Tidak mudah untuk menjadi mudah dan tidak sukar untuk menjadinya mudah jika korang ada kemahuan dan juga sedikit baget yang sesuai.  Bukan isu baget atau peralatan yang AM nak kongsikan tetapi AM nak kongsikan satu aplikasi yang mudah dan hanya perlu di “install” di dalam smartphone korang sahaja.  Coinomi Aplikasi Yang Mudah dan Mesra  Apa yang korang perlu lakukan adalah download aplikasi Coinomi di dalam Play Store korang dan tunggu sehingga selesai.  Seterusnya korang perlu mendaftarkan diri korang atau Sign Up sahaja.Apabila selesai daftar semua.   Korang hanya perlu pilih mata wang mana yang korang nak dipaparkan. AM lebih kepada apa yang ada di dalam Simpleco sahaja dan tambah dengan Bitcoin sahaja. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco


Yang sebenarnya, untuk mining secara serius semestinya korang memerlukan peralatan yang betul dan sesuai dengan tugas-tugas mining ini yang pasti akan memakan masa 24 jam sehari dan setiap hari tanpa henti. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco

Tidak mudah untuk menjadi mudah dan tidak sukar untuk menjadinya mudah jika korang ada kemahuan dan juga sedikit baget yang sesuai.

Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco |Coinomi adalah tempat yang mudah untuk mengumpul segala mata wang digital yang telah di mining di Simpleco yang sebelum ini AM kongsikan.  Masih belum baca? Korang boleh baca sekarang   Korang dah cukup ke 1 500 000 hashes di dalam akaun Simpleco.in?? Dah cukup atau lebih daripada itu, AM ucapkan TAHNIAH dan korang perlu berbangga dengan diri korang semua.  Yang sebenarnya, untuk mining secara serius semestinya korang memerlukan peralatan yang betul dan sesuai dengan tugas-tugas mining ini yang pasti akan memakan masa 24 jam sehari dan setiap hari tanpa henti. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco  Tidak mudah untuk menjadi mudah dan tidak sukar untuk menjadinya mudah jika korang ada kemahuan dan juga sedikit baget yang sesuai.  Bukan isu baget atau peralatan yang AM nak kongsikan tetapi AM nak kongsikan satu aplikasi yang mudah dan hanya perlu di “install” di dalam smartphone korang sahaja.  Coinomi Aplikasi Yang Mudah dan Mesra  Apa yang korang perlu lakukan adalah download aplikasi Coinomi di dalam Play Store korang dan tunggu sehingga selesai.  Seterusnya korang perlu mendaftarkan diri korang atau Sign Up sahaja.Apabila selesai daftar semua.   Korang hanya perlu pilih mata wang mana yang korang nak dipaparkan. AM lebih kepada apa yang ada di dalam Simpleco sahaja dan tambah dengan Bitcoin sahaja. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco


Bukan isu baget atau peralatan yang AM nak kongsikan tetapi AM nak kongsikan satu aplikasi yang mudah dan hanya perlu di “install” di dalam smartphone korang sahaja.

Coinomi Aplikasi Yang Mudah dan Mesra


Apa yang korang perlu lakukan adalah download aplikasi Coinomi di dalam Play Store korang dan tunggu sehingga selesai.

Seterusnya korang perlu mendaftarkan diri korang atau Sign Up sahaja. Apabila selesai daftar semua.

Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco |Coinomi adalah tempat yang mudah untuk mengumpul segala mata wang digital yang telah di mining di Simpleco yang sebelum ini AM kongsikan.  Masih belum baca? Korang boleh baca sekarang   Korang dah cukup ke 1 500 000 hashes di dalam akaun Simpleco.in?? Dah cukup atau lebih daripada itu, AM ucapkan TAHNIAH dan korang perlu berbangga dengan diri korang semua.  Yang sebenarnya, untuk mining secara serius semestinya korang memerlukan peralatan yang betul dan sesuai dengan tugas-tugas mining ini yang pasti akan memakan masa 24 jam sehari dan setiap hari tanpa henti. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco  Tidak mudah untuk menjadi mudah dan tidak sukar untuk menjadinya mudah jika korang ada kemahuan dan juga sedikit baget yang sesuai.  Bukan isu baget atau peralatan yang AM nak kongsikan tetapi AM nak kongsikan satu aplikasi yang mudah dan hanya perlu di “install” di dalam smartphone korang sahaja.  Coinomi Aplikasi Yang Mudah dan Mesra  Apa yang korang perlu lakukan adalah download aplikasi Coinomi di dalam Play Store korang dan tunggu sehingga selesai.  Seterusnya korang perlu mendaftarkan diri korang atau Sign Up sahaja.Apabila selesai daftar semua.   Korang hanya perlu pilih mata wang mana yang korang nak dipaparkan. AM lebih kepada apa yang ada di dalam Simpleco sahaja dan tambah dengan Bitcoin sahaja. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco


Korang hanya perlu pilih mata wang mana yang korang nak dipaparkan. AM lebih kepada apa yang ada di dalam Simpleco sahaja dan tambah dengan Bitcoin sahaja. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco

Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco |Coinomi adalah tempat yang mudah untuk mengumpul segala mata wang digital yang telah di mining di Simpleco yang sebelum ini AM kongsikan.  Masih belum baca? Korang boleh baca sekarang   Korang dah cukup ke 1 500 000 hashes di dalam akaun Simpleco.in?? Dah cukup atau lebih daripada itu, AM ucapkan TAHNIAH dan korang perlu berbangga dengan diri korang semua.  Yang sebenarnya, untuk mining secara serius semestinya korang memerlukan peralatan yang betul dan sesuai dengan tugas-tugas mining ini yang pasti akan memakan masa 24 jam sehari dan setiap hari tanpa henti. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco  Tidak mudah untuk menjadi mudah dan tidak sukar untuk menjadinya mudah jika korang ada kemahuan dan juga sedikit baget yang sesuai.  Bukan isu baget atau peralatan yang AM nak kongsikan tetapi AM nak kongsikan satu aplikasi yang mudah dan hanya perlu di “install” di dalam smartphone korang sahaja.  Coinomi Aplikasi Yang Mudah dan Mesra  Apa yang korang perlu lakukan adalah download aplikasi Coinomi di dalam Play Store korang dan tunggu sehingga selesai.  Seterusnya korang perlu mendaftarkan diri korang atau Sign Up sahaja.Apabila selesai daftar semua.   Korang hanya perlu pilih mata wang mana yang korang nak dipaparkan. AM lebih kepada apa yang ada di dalam Simpleco sahaja dan tambah dengan Bitcoin sahaja. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco

Bitcoin adalah tanda aras bagi mana-mana mata wang digital buat masa sekarang. Seperti mana sebelum ini AM kongsikan untuk mining Bitcoin semakin sukar dan mata wang digital lain adalah alternatifnya.

Berbalik kepada Coinomi tadi, setelah korang pilih sudah mata wang digital yang korang minat untuk withdraw dari Simpleco. Apa yang korang perlu buat adalah dapatkan “address wallet” bagi wang digital yang korang nak withdraw sama ada Dogecoin, Clam atau PIVX.

Setiap mata wang digital ini mempunyai address wallet yang berbeza jangan pula korang tertukar nanti. Contoh address wallet AM seperti di bawah :-

Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco |Coinomi adalah tempat yang mudah untuk mengumpul segala mata wang digital yang telah di mining di Simpleco yang sebelum ini AM kongsikan.  Masih belum baca? Korang boleh baca sekarang   Korang dah cukup ke 1 500 000 hashes di dalam akaun Simpleco.in?? Dah cukup atau lebih daripada itu, AM ucapkan TAHNIAH dan korang perlu berbangga dengan diri korang semua.  Yang sebenarnya, untuk mining secara serius semestinya korang memerlukan peralatan yang betul dan sesuai dengan tugas-tugas mining ini yang pasti akan memakan masa 24 jam sehari dan setiap hari tanpa henti. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco  Tidak mudah untuk menjadi mudah dan tidak sukar untuk menjadinya mudah jika korang ada kemahuan dan juga sedikit baget yang sesuai.  Bukan isu baget atau peralatan yang AM nak kongsikan tetapi AM nak kongsikan satu aplikasi yang mudah dan hanya perlu di “install” di dalam smartphone korang sahaja.  Coinomi Aplikasi Yang Mudah dan Mesra  Apa yang korang perlu lakukan adalah download aplikasi Coinomi di dalam Play Store korang dan tunggu sehingga selesai.  Seterusnya korang perlu mendaftarkan diri korang atau Sign Up sahaja.Apabila selesai daftar semua.   Korang hanya perlu pilih mata wang mana yang korang nak dipaparkan. AM lebih kepada apa yang ada di dalam Simpleco sahaja dan tambah dengan Bitcoin sahaja. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco

Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco |Coinomi adalah tempat yang mudah untuk mengumpul segala mata wang digital yang telah di mining di Simpleco yang sebelum ini AM kongsikan.  Masih belum baca? Korang boleh baca sekarang   Korang dah cukup ke 1 500 000 hashes di dalam akaun Simpleco.in?? Dah cukup atau lebih daripada itu, AM ucapkan TAHNIAH dan korang perlu berbangga dengan diri korang semua.  Yang sebenarnya, untuk mining secara serius semestinya korang memerlukan peralatan yang betul dan sesuai dengan tugas-tugas mining ini yang pasti akan memakan masa 24 jam sehari dan setiap hari tanpa henti. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco  Tidak mudah untuk menjadi mudah dan tidak sukar untuk menjadinya mudah jika korang ada kemahuan dan juga sedikit baget yang sesuai.  Bukan isu baget atau peralatan yang AM nak kongsikan tetapi AM nak kongsikan satu aplikasi yang mudah dan hanya perlu di “install” di dalam smartphone korang sahaja.  Coinomi Aplikasi Yang Mudah dan Mesra  Apa yang korang perlu lakukan adalah download aplikasi Coinomi di dalam Play Store korang dan tunggu sehingga selesai.  Seterusnya korang perlu mendaftarkan diri korang atau Sign Up sahaja.Apabila selesai daftar semua.   Korang hanya perlu pilih mata wang mana yang korang nak dipaparkan. AM lebih kepada apa yang ada di dalam Simpleco sahaja dan tambah dengan Bitcoin sahaja. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco


Masa untuk Withdraw dari Simpleco.in


Dah selesai dengan Coinomi, mesti korang dah tak sabar untuk withdraw kan. Korang hanya perlu ikut sahaja beberapa langkah mudah macam di bawah :-

Mula-mula korang kena log in ke akaun Simpleco.in dahulu dan tengok bahagian kiri di tengah. Korang akan lihat paparan Dashboard, Refer Friend, Account, Ranking dan FAQ. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco

Korang hanya perlu klik pada Withdraw dan sekali lagi klik pada Withdraw untuk paparan seperti dibawah :-

Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco |Coinomi adalah tempat yang mudah untuk mengumpul segala mata wang digital yang telah di mining di Simpleco yang sebelum ini AM kongsikan.  Masih belum baca? Korang boleh baca sekarang   Korang dah cukup ke 1 500 000 hashes di dalam akaun Simpleco.in?? Dah cukup atau lebih daripada itu, AM ucapkan TAHNIAH dan korang perlu berbangga dengan diri korang semua.  Yang sebenarnya, untuk mining secara serius semestinya korang memerlukan peralatan yang betul dan sesuai dengan tugas-tugas mining ini yang pasti akan memakan masa 24 jam sehari dan setiap hari tanpa henti. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco  Tidak mudah untuk menjadi mudah dan tidak sukar untuk menjadinya mudah jika korang ada kemahuan dan juga sedikit baget yang sesuai.  Bukan isu baget atau peralatan yang AM nak kongsikan tetapi AM nak kongsikan satu aplikasi yang mudah dan hanya perlu di “install” di dalam smartphone korang sahaja.  Coinomi Aplikasi Yang Mudah dan Mesra  Apa yang korang perlu lakukan adalah download aplikasi Coinomi di dalam Play Store korang dan tunggu sehingga selesai.  Seterusnya korang perlu mendaftarkan diri korang atau Sign Up sahaja.Apabila selesai daftar semua.   Korang hanya perlu pilih mata wang mana yang korang nak dipaparkan. AM lebih kepada apa yang ada di dalam Simpleco sahaja dan tambah dengan Bitcoin sahaja. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco

Paparan nie korang boleh pilih nak withdraw mata wang digital yang mana antara 3 jenis iaitu Clam, Dogecoin atau PIVX.

Korang hanya perlu masukkan nilai hashes kat atas sahaja dan pastikan jumlah yang korang masukkan mesti lebih daripada minimum hashes yang diperlukan untuk withdraw, jika
  • Clam – Minimun payout adalah 100 000 hashes
  • Dogecoin – Minimun payout adalah 1 500 000 hashes
  • PIVX – Minimun adalah 1 000 000 hashes


Lankah seterusnya korang masukkan jumlah hashes pada ruang “Amount of hashes to payout” dan juga address wallet pada ruangan “Set payout address” dan klik Withdraw. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco

Tunggu sehingga payout di luluskan setiap 5 jam sekali. Bila dah lulus korang boleh buka aplikasi Coinomi untuk memastikan simpleco.in telah pun memasukkan jumlah yang betul.

Apa yang kena buat lagi?teruskan mining menggunakan Simpleco.in ini untuk menjana pendapatan korang sendiri.

Perkara percuma tidak harus di sia-siakan kerana kita MALAS berusaha. Jalan telah di tunjukkan apa yang perlu dilakukan adalah laksanakan sahaja.

Semoga perkongsian ini dapat membantu korang untuk mining di Simpleco.in dan memudahkan lagi apabila untuk witdraw ke Coinomi.


Simpleco.in - Cryptocoin mining made simple!

Isnin, 1 Januari 2018

Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin

Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin | Mining atau melombong matawang digital semakin hari semakin mudah dan simplecoin memudahkan lagi kerja-kerja untuk melombong matawang Dogecoin ini yang semakin popular dan sejarah dogecoin ini juga bukanlah sesuatu yang biasa-biasa.

Kenapa AM berminat Dogecoin berbanding dengan beratus matawang digital yang ada?


Ringkas sahaja bagi AM yang baru dalam bidang mining kecil-kecilan dan baru dalam dunia mining ini. Dogecoin adalah matawang digital yang “underdog” yang mampu bertahan di tangga ke-50 matawang digital terbaik buat masa ini.



Dogecoin juga lebih mudah untuk mining kerana masih tidak ramai yang melombong atau mining matawang ini berbanding dengan Bitcoin yang semakin hari semakin mengila pada harga dan tahap kesukaran untuk mining. Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin

Dogecoindan2014 Winter Olympic dan NASCAR


Apa kaitan Dogecoindan 2 sukan yang popular di atas? Ini adalah sejarah yang tidak mungkin dipadam pada mana-mana ingatan buat semua kita yang mining Dogecoin.

Bermula dengan komuniti Dogecoin yang telah mengutip derma untuk pasukan Bobsled, Jamiaca ke Winter Olympic yang diadakan di Sochi, Russia. Hanya 2 hari sahaja derma dalam bentuk Dogecoin telah mencecah USD 30 000.

Tidak terhenti di situ sahaja, peminat lumba kereta NASCAR pasti akan terperasan dengan sebuah kereta yang mempunyai logo seekor anjing Shiba Inu di dalam litar. Kereta ini juga berjaya menyertai perlumbaan NASCAR hasil dari pada kutipan derma komuniti Dogecoin yang mencecah USD 55 000. Kereta ini juga banyak menyertai pertandingan lumba kereta yang lain hasil daripada sumbangan komuniti Dogecoin ini. Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin

SimplecoinMemudahkan Mining Dogecoin | Mining atau  melombong matawang digital semakin hari semakin mudah dan simplecoin  memudahkan lagi kerja-kerja untuk melombong matawang Dogecoin ini yang semakin popular dan sejarah dogecoin ini juga bukanlah sesuatu yang biasa-biasa.  Kenapa AM berminat Dogecoin berbanding dengan beratus matawang digital yang ada?  Ringkas sahaja bagi AM yang baru dalam bidang mining kecil-kecilan dan baru dalam dunia mining ini. Dogecoin adalah matawang digital yang “underdog” yang mampu bertahan di tangga ke-50 matawang digital terbaik buat masa ini.  Dogecoin juga lebih mudah untuk mining kerana masih tidak ramai yang melombong atau mining matawang ini berbanding dengan Bitcoin yang semakin hari semakin mengila pada harga dan tahap kesukaran untuk mining.Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin  Dogecoindan2014 Winter Olympic dan NASCAR  Apa kaitan Dogecoindan 2 sukan yang popular di atas? Ini adalah sejarah yang tidak mungkin dipadam pada mana-mana ingatan buat semua kita yang mining Dogecoin.   Bermula dengan komuniti Dogecoin yang telah mengutip derma untuk pasukan Bobsled, Jamiaca ke Winter Olympic yang diadakan di Sochi, Russia. Hanya 2 hari sahaja derma dalam bentuk Dogecoin telah mencecah USD 30 000.  Tidak terhenti di situ sahaja, peminat lumba kereta NASCAR pasti akan terperasan dengan sebuah kereta yang mempunyai logo seekor anjing Shiba Inu di dalam litar. Kereta ini juga Berjaya menyertai perlumbaan NASCAR hasil dari pada kutipan derma komuniti Dogecoin yang mencecah USD 55 000. Kereta ini juga banyak menyertai pertandingan lumba kereta yang lain hasil daripada sumbangan komuniti Dogecoinini.Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin

Bukan setakat untuk sukan sahaja, komuniti Dogecoin ini juga cukup aktif dalam menderma hasil mining mereka ke arah kebajikan yang lain seperti membina perigi di Kenya, pusat kebajikan yang melatih anjing untuk kanak-kanak kurang upaya dan sebagainya.

Itu adalah sedikit sebanyak sejarah Dogecoin yang membuatkan matawang digital ini mampu bertahan di tangga 50 matawang digital terbaik.

Baca juga Cara Mudah Menjana Wang Digital secara PERCUMA

Simpleco adalah mining pool yang mudah

SimplecoinMemudahkan Mining Dogecoin | Mining atau  melombong matawang digital semakin hari semakin mudah dan simplecoin  memudahkan lagi kerja-kerja untuk melombong matawang Dogecoin ini yang semakin popular dan sejarah dogecoin ini juga bukanlah sesuatu yang biasa-biasa.  Kenapa AM berminat Dogecoin berbanding dengan beratus matawang digital yang ada?  Ringkas sahaja bagi AM yang baru dalam bidang mining kecil-kecilan dan baru dalam dunia mining ini. Dogecoin adalah matawang digital yang “underdog” yang mampu bertahan di tangga ke-50 matawang digital terbaik buat masa ini.  Dogecoin juga lebih mudah untuk mining kerana masih tidak ramai yang melombong atau mining matawang ini berbanding dengan Bitcoin yang semakin hari semakin mengila pada harga dan tahap kesukaran untuk mining.Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin  Dogecoindan2014 Winter Olympic dan NASCAR  Apa kaitan Dogecoindan 2 sukan yang popular di atas? Ini adalah sejarah yang tidak mungkin dipadam pada mana-mana ingatan buat semua kita yang mining Dogecoin.   Bermula dengan komuniti Dogecoin yang telah mengutip derma untuk pasukan Bobsled, Jamiaca ke Winter Olympic yang diadakan di Sochi, Russia. Hanya 2 hari sahaja derma dalam bentuk Dogecoin telah mencecah USD 30 000.  Tidak terhenti di situ sahaja, peminat lumba kereta NASCAR pasti akan terperasan dengan sebuah kereta yang mempunyai logo seekor anjing Shiba Inu di dalam litar. Kereta ini juga Berjaya menyertai perlumbaan NASCAR hasil dari pada kutipan derma komuniti Dogecoin yang mencecah USD 55 000. Kereta ini juga banyak menyertai pertandingan lumba kereta yang lain hasil daripada sumbangan komuniti Dogecoinini.Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin


Bagi yang berminat untuk bermula atau ingin belajar untuk mining secara kecilan boleh menggunakan simpleco ini kerana setup yang mudah dan hanya beberapa minit sahaja untuk mula mining beberapa matawang digital seperti Doge, Clam dan Pivx. Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin

AM lebih berminat dengan Dogecoin yang lebih stabil berbanding dengan matawang yang lainnya. Bergantung kepada korang nak tukarkan nanti kepada Doge atau Clam atau pun Pivx.

Langkah Untuk Mining di Simpleco


Paling penting korang kena daftarkan dulu di Simpleco.in .Masukkan email, username, password dan confirm password. Buka email korang dah klik pada URL confirm Simpleco.

Dah daftar dan berjaya klik URL, bolehlah korang log in kembali laman web simpleco.in dan langkah seterusnya adalah:-

Pada paparan Dashboard, korang akan perasan tulisan warna hijau seperti di bawah :-

SimplecoinMemudahkan Mining Dogecoin | Mining atau  melombong matawang digital semakin hari semakin mudah dan simplecoin  memudahkan lagi kerja-kerja untuk melombong matawang Dogecoin ini yang semakin popular dan sejarah dogecoin ini juga bukanlah sesuatu yang biasa-biasa.  Kenapa AM berminat Dogecoin berbanding dengan beratus matawang digital yang ada?  Ringkas sahaja bagi AM yang baru dalam bidang mining kecil-kecilan dan baru dalam dunia mining ini. Dogecoin adalah matawang digital yang “underdog” yang mampu bertahan di tangga ke-50 matawang digital terbaik buat masa ini.  Dogecoin juga lebih mudah untuk mining kerana masih tidak ramai yang melombong atau mining matawang ini berbanding dengan Bitcoin yang semakin hari semakin mengila pada harga dan tahap kesukaran untuk mining.Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin  Dogecoindan2014 Winter Olympic dan NASCAR  Apa kaitan Dogecoindan 2 sukan yang popular di atas? Ini adalah sejarah yang tidak mungkin dipadam pada mana-mana ingatan buat semua kita yang mining Dogecoin.   Bermula dengan komuniti Dogecoin yang telah mengutip derma untuk pasukan Bobsled, Jamiaca ke Winter Olympic yang diadakan di Sochi, Russia. Hanya 2 hari sahaja derma dalam bentuk Dogecoin telah mencecah USD 30 000.  Tidak terhenti di situ sahaja, peminat lumba kereta NASCAR pasti akan terperasan dengan sebuah kereta yang mempunyai logo seekor anjing Shiba Inu di dalam litar. Kereta ini juga Berjaya menyertai perlumbaan NASCAR hasil dari pada kutipan derma komuniti Dogecoin yang mencecah USD 55 000. Kereta ini juga banyak menyertai pertandingan lumba kereta yang lain hasil daripada sumbangan komuniti Dogecoinini.Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin


Apa yang korang kena buat adalah semak spefikasi desktop atau laptop korang semua sama ada menggunakan grafik kad jenis apa? Malaysia biasanya ada 2 jenis je sama ada AMD atau NVIDIA. Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin

Kalau korang menggunakan laptop atau desktop Window 10 sudah tidak perlu risau, korang memang boleh mining menggunakan simpleco nie. Kalau korang tak tahu nak cari kat mana detail pasal grafik kad nie, korang tengok je langkah 1 dan korang klik sahaja CPU Miner, paparan seperti di bawah korang akan dapat :-

SimplecoinMemudahkan Mining Dogecoin | Mining atau  melombong matawang digital semakin hari semakin mudah dan simplecoin  memudahkan lagi kerja-kerja untuk melombong matawang Dogecoin ini yang semakin popular dan sejarah dogecoin ini juga bukanlah sesuatu yang biasa-biasa.  Kenapa AM berminat Dogecoin berbanding dengan beratus matawang digital yang ada?  Ringkas sahaja bagi AM yang baru dalam bidang mining kecil-kecilan dan baru dalam dunia mining ini. Dogecoin adalah matawang digital yang “underdog” yang mampu bertahan di tangga ke-50 matawang digital terbaik buat masa ini.  Dogecoin juga lebih mudah untuk mining kerana masih tidak ramai yang melombong atau mining matawang ini berbanding dengan Bitcoin yang semakin hari semakin mengila pada harga dan tahap kesukaran untuk mining.Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin  Dogecoindan2014 Winter Olympic dan NASCAR  Apa kaitan Dogecoindan 2 sukan yang popular di atas? Ini adalah sejarah yang tidak mungkin dipadam pada mana-mana ingatan buat semua kita yang mining Dogecoin.   Bermula dengan komuniti Dogecoin yang telah mengutip derma untuk pasukan Bobsled, Jamiaca ke Winter Olympic yang diadakan di Sochi, Russia. Hanya 2 hari sahaja derma dalam bentuk Dogecoin telah mencecah USD 30 000.  Tidak terhenti di situ sahaja, peminat lumba kereta NASCAR pasti akan terperasan dengan sebuah kereta yang mempunyai logo seekor anjing Shiba Inu di dalam litar. Kereta ini juga Berjaya menyertai perlumbaan NASCAR hasil dari pada kutipan derma komuniti Dogecoin yang mencecah USD 55 000. Kereta ini juga banyak menyertai pertandingan lumba kereta yang lain hasil daripada sumbangan komuniti Dogecoinini.Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin



Seterusnya korang hanya perlu download yang mengikut spefikasi laptop atau desktop korang sahaja 32 bit atau 64bit? Biasanya Window 10 akan hadir dengan 64bit. Korang download file xmrig-2.4.3-gcc-win64.zip

Selesai download, korang hanya perlu unzip dan simpan dalam mana-mana pendrive dan di dalam laptop atau Desktop yang korang nak guna sebagai mining Dogecoin korang. Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin

Dalam folder yang korang unzip akan ada 3 file penting iaitu config.json, start.cmd dan xmrig.exe sahaja. Korang kena buka file config.json kepada notepad seperti di bawah ini :-

SimplecoinMemudahkan Mining Dogecoin | Mining atau  melombong matawang digital semakin hari semakin mudah dan simplecoin  memudahkan lagi kerja-kerja untuk melombong matawang Dogecoin ini yang semakin popular dan sejarah dogecoin ini juga bukanlah sesuatu yang biasa-biasa.  Kenapa AM berminat Dogecoin berbanding dengan beratus matawang digital yang ada?  Ringkas sahaja bagi AM yang baru dalam bidang mining kecil-kecilan dan baru dalam dunia mining ini. Dogecoin adalah matawang digital yang “underdog” yang mampu bertahan di tangga ke-50 matawang digital terbaik buat masa ini.  Dogecoin juga lebih mudah untuk mining kerana masih tidak ramai yang melombong atau mining matawang ini berbanding dengan Bitcoin yang semakin hari semakin mengila pada harga dan tahap kesukaran untuk mining.Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin  Dogecoindan2014 Winter Olympic dan NASCAR  Apa kaitan Dogecoindan 2 sukan yang popular di atas? Ini adalah sejarah yang tidak mungkin dipadam pada mana-mana ingatan buat semua kita yang mining Dogecoin.   Bermula dengan komuniti Dogecoin yang telah mengutip derma untuk pasukan Bobsled, Jamiaca ke Winter Olympic yang diadakan di Sochi, Russia. Hanya 2 hari sahaja derma dalam bentuk Dogecoin telah mencecah USD 30 000.  Tidak terhenti di situ sahaja, peminat lumba kereta NASCAR pasti akan terperasan dengan sebuah kereta yang mempunyai logo seekor anjing Shiba Inu di dalam litar. Kereta ini juga Berjaya menyertai perlumbaan NASCAR hasil dari pada kutipan derma komuniti Dogecoin yang mencecah USD 55 000. Kereta ini juga banyak menyertai pertandingan lumba kereta yang lain hasil daripada sumbangan komuniti Dogecoinini.Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin


Untuk langkah seterusnya, korang kena edit sedikit file config ini seperti di bawah pula :-

“Donate-level”=5 kepada nilai 1

“threads”: null kepada 3 atau 4 ( 3 bermakna menggunakan 75% kuasa laptop atau desktop korang dan 4 pula menggunakan 100% kuasa)

“url”: “gantikan dengan url korang sendiri” (pada langkah 3 dalam simpleco)

“username”: “gantikan dengan url korang sendiri” (pada langkah 3 dalam simpleco)

Dah siap semua, save file tadi dan bermula lah nak mining Dogecoin menggunakan simpleco nie. Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin

Langkah seterusnya, korang hanya perlu klik ikon start.cmd sahaja, tunggu sehingga paparan seperti di bawah :-

SimplecoinMemudahkan Mining Dogecoin | Mining atau  melombong matawang digital semakin hari semakin mudah dan simplecoin  memudahkan lagi kerja-kerja untuk melombong matawang Dogecoin ini yang semakin popular dan sejarah dogecoin ini juga bukanlah sesuatu yang biasa-biasa.  Kenapa AM berminat Dogecoin berbanding dengan beratus matawang digital yang ada?  Ringkas sahaja bagi AM yang baru dalam bidang mining kecil-kecilan dan baru dalam dunia mining ini. Dogecoin adalah matawang digital yang “underdog” yang mampu bertahan di tangga ke-50 matawang digital terbaik buat masa ini.  Dogecoin juga lebih mudah untuk mining kerana masih tidak ramai yang melombong atau mining matawang ini berbanding dengan Bitcoin yang semakin hari semakin mengila pada harga dan tahap kesukaran untuk mining.Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin  Dogecoindan2014 Winter Olympic dan NASCAR  Apa kaitan Dogecoindan 2 sukan yang popular di atas? Ini adalah sejarah yang tidak mungkin dipadam pada mana-mana ingatan buat semua kita yang mining Dogecoin.   Bermula dengan komuniti Dogecoin yang telah mengutip derma untuk pasukan Bobsled, Jamiaca ke Winter Olympic yang diadakan di Sochi, Russia. Hanya 2 hari sahaja derma dalam bentuk Dogecoin telah mencecah USD 30 000.  Tidak terhenti di situ sahaja, peminat lumba kereta NASCAR pasti akan terperasan dengan sebuah kereta yang mempunyai logo seekor anjing Shiba Inu di dalam litar. Kereta ini juga Berjaya menyertai perlumbaan NASCAR hasil dari pada kutipan derma komuniti Dogecoin yang mencecah USD 55 000. Kereta ini juga banyak menyertai pertandingan lumba kereta yang lain hasil daripada sumbangan komuniti Dogecoinini.Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin


Korang hanya perlu perhatikan sama ada start.cmd ini berfungsi dengan baik atau tidak.

Bila korang dapat bacaan berapa “speed” pada .cmd. Ini bermakna mining korang dah berfungsi dengan baik. Apa yang korang kena buat adalah tunggu dan tunggu sahaja.

Korang boleh monitor setiap pergerakan mining korang pada dashboard laman web simpleco. Pengeluaran setiap 5 jam sekali.

Berapa banyak boleh Keluarkan?

AM masih lagi dalam proses memahami pengiraan yang digunakan oleh simpleco ini kerana setiap laman web mining mempunyai pengiraan tersendiri dan berbeza-beza. Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin

Sebagai contoh dengan simpleco ini menggunakan formula 100 000 hashes = 0.14297196 dogecoin. Minimun untuk pengeluaran adalah 1 500 000 hashes.


Berapa lama untuk capai 1 500 000 hashes?


Soalan ini bergantung kepada spefikasi laptop dan desktop korang sendirilah, jika spefikasi adalah tinggi maka tidak mustahil dalam beberapa jam sahaja sudah mencapai 1.5juta hashes ini.

SimplecoinMemudahkan Mining Dogecoin | Mining atau  melombong matawang digital semakin hari semakin mudah dan simplecoin  memudahkan lagi kerja-kerja untuk melombong matawang Dogecoin ini yang semakin popular dan sejarah dogecoin ini juga bukanlah sesuatu yang biasa-biasa.  Kenapa AM berminat Dogecoin berbanding dengan beratus matawang digital yang ada?  Ringkas sahaja bagi AM yang baru dalam bidang mining kecil-kecilan dan baru dalam dunia mining ini. Dogecoin adalah matawang digital yang “underdog” yang mampu bertahan di tangga ke-50 matawang digital terbaik buat masa ini.  Dogecoin juga lebih mudah untuk mining kerana masih tidak ramai yang melombong atau mining matawang ini berbanding dengan Bitcoin yang semakin hari semakin mengila pada harga dan tahap kesukaran untuk mining.Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin  Dogecoindan2014 Winter Olympic dan NASCAR  Apa kaitan Dogecoindan 2 sukan yang popular di atas? Ini adalah sejarah yang tidak mungkin dipadam pada mana-mana ingatan buat semua kita yang mining Dogecoin.   Bermula dengan komuniti Dogecoin yang telah mengutip derma untuk pasukan Bobsled, Jamiaca ke Winter Olympic yang diadakan di Sochi, Russia. Hanya 2 hari sahaja derma dalam bentuk Dogecoin telah mencecah USD 30 000.  Tidak terhenti di situ sahaja, peminat lumba kereta NASCAR pasti akan terperasan dengan sebuah kereta yang mempunyai logo seekor anjing Shiba Inu di dalam litar. Kereta ini juga Berjaya menyertai perlumbaan NASCAR hasil dari pada kutipan derma komuniti Dogecoin yang mencecah USD 55 000. Kereta ini juga banyak menyertai pertandingan lumba kereta yang lain hasil daripada sumbangan komuniti Dogecoinini.Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin



Jika spefikasi laptop dan desktop korang yang sedikit kebelakang mungkin akan memakan masa yang lama sedikit. Sebab itu ramai yang melakukan kerja-kerja mining ini menggunakan device lain atau peralatan khas yang mungkin mencecah puluhan ribu ringgit Malaysia. Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin

Nak withdraw ke mana selepas capai 1.5juta hashes?


Timbul pula persoalan ini apabila dah cukup 1.5juta atau lebih hashes di dalam akaun simpleco ini dan kemana harus di salurkan pula.

Kali ini AM menggunakan aplikasi pada telefon sahaja iaitu Coinomi, korang boleh cari di dalam Play Store telefon korang dan download.

Langkah untuk witdraw ke Coinomi akan AM terangkan selepas ini. Setakat ini dahulu untuk perkongsian kali ini. AM berharap korang sudah boleh mendaftar dan mula mining hashes korang sendiri dan kumpul banyak-banyak sebelum korang withdraw, baru semangat bila nilai tu banyak apabila di tukarkan kepada Dogecoin nanti.


Selasa, 19 Disember 2017

Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA

Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA | Wang digital semakin popular dan makin ramai yang mengila untuk menjana wang digital ini dengan pelbagai cara. AM juga salah seorang yang mencuba untuk menjana wang digital ini. Beberapa bulan yang lepas AM pernah kongsikan beberapa games yang menggunakan Telegram.


Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA | Wang digital semakin popular dan makin ramai yang mengila untuk menjana wang digital ini dengan pelbagai cara. AM juga salah seorang yang mencuba untuk menjana wang digital ini. Beberapa bulan yang lepas AM pernah kongsikan beberapa games yang menggunakan Telegram.  Mungkin kerana games ini sudah pun tepu di kalangan kita ini, tetapi AM masih lagi setia untuk menjana wang digital dengan “bot” Telegram ini. Antaranya adalah :-  Anda boleh membaca artikel “bot” Telegram yang AM nyatakan di atas tadi adalah :- Pelaburan Bitcoin Yang TidakMemerlukan Modal Panduan Melombong Bitcoin DenganMudah di Telegram Panduan Untuk Mendapatkan Referral Dengan Mudah untuk Melombong Bitcoin  Bukan itu yang AM nak kongsikan kepada sahabat AM hari ini. Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA, cara ini memerlukan sedikit usaha tanpa modal yang ramai nak menjana wang digital tanpa modal seperti AM.  Sebelum kita mula menjana wang digital, kita memerlukan satu tapak untuk mengumpul segala wang digital yang kita jana di suatu tempat yang mudah untuk kita keluarkan nanti apabila cukup masanya. Tempat ini adalah Coinpot, boleh daftarkan dengan menggunakan email yang baru atau email semasa sahaja. AM lebih suka menggunakan email semasa untuk memudahkan segala urusan di masa hadapan.  Coinpot ini adalah mudah untuk di daftarkan dan mudah untuk digunakan oleh sesiapa sahaja. Nasihat AM sebaiknya kita menggunakan laptop atau PC untuk memudahakan kita jana wang digital ini. Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA

Mungkin kerana games ini sudah pun tepu di kalangan kita ini, tetapi AM masih lagi setia untuk menjana wang digital dengan “bot” Telegram ini. 

Anda boleh membaca artikel “bot” Telegram yang AM nyatakan di atas tadi adalah :-



Bukan itu yang AM nak kongsikan kepada sahabat AM hari ini. Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA, cara ini memerlukan sedikit usaha tanpa modal yang ramai nak menjana wang digital tanpa modal seperti AM.

Sebelum kita mula menjana wang digital, kita memerlukan satu tapak untuk mengumpul segala wang digital yang kita jana di suatu tempat yang mudah untuk kita keluarkan nanti apabila cukup masanya.


Coinpot



Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA | Wang digital semakin popular dan makin ramai yang mengila untuk menjana wang digital ini dengan pelbagai cara. AM juga salah seorang yang mencuba untuk menjana wang digital ini. Beberapa bulan yang lepas AM pernah kongsikan beberapa games yang menggunakan Telegram.  Mungkin kerana games ini sudah pun tepu di kalangan kita ini, tetapi AM masih lagi setia untuk menjana wang digital dengan “bot” Telegram ini. Antaranya adalah :-  Anda boleh membaca artikel “bot” Telegram yang AM nyatakan di atas tadi adalah :- Pelaburan Bitcoin Yang TidakMemerlukan Modal Panduan Melombong Bitcoin DenganMudah di Telegram Panduan Untuk Mendapatkan Referral Dengan Mudah untuk Melombong Bitcoin  Bukan itu yang AM nak kongsikan kepada sahabat AM hari ini. Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA, cara ini memerlukan sedikit usaha tanpa modal yang ramai nak menjana wang digital tanpa modal seperti AM.  Sebelum kita mula menjana wang digital, kita memerlukan satu tapak untuk mengumpul segala wang digital yang kita jana di suatu tempat yang mudah untuk kita keluarkan nanti apabila cukup masanya. Tempat ini adalah Coinpot, boleh daftarkan dengan menggunakan email yang baru atau email semasa sahaja. AM lebih suka menggunakan email semasa untuk memudahkan segala urusan di masa hadapan.  Coinpot ini adalah mudah untuk di daftarkan dan mudah untuk digunakan oleh sesiapa sahaja. Nasihat AM sebaiknya kita menggunakan laptop atau PC untuk memudahakan kita jana wang digital ini. Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA

Tempat ini adalah Coinpot, boleh daftarkan dengan menggunakan email yang baru atau email semasa sahaja. AM lebih suka menggunakan email semasa untuk memudahkan segala urusan di masa hadapan.

Coinpot ini adalah mudah untuk di daftarkan dan mudah untuk digunakan oleh sesiapa sahaja. Nasihat AM sebaiknya kita menggunakan laptop atau PC untuk memudahakan kita jana wang digital ini. Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA

Beberapa laman web yang boleh digunakan untuk menjana wang digital seperti mana yang AM nak kongsikan adalah :-


Moonbit

Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA | Wang digital semakin popular dan makin ramai yang mengila untuk menjana wang digital ini dengan pelbagai cara. AM juga salah seorang yang mencuba untuk menjana wang digital ini. Beberapa bulan yang lepas AM pernah kongsikan beberapa games yang menggunakan Telegram.  Mungkin kerana games ini sudah pun tepu di kalangan kita ini, tetapi AM masih lagi setia untuk menjana wang digital dengan “bot” Telegram ini. Antaranya adalah :-  Anda boleh membaca artikel “bot” Telegram yang AM nyatakan di atas tadi adalah :- Pelaburan Bitcoin Yang TidakMemerlukan Modal Panduan Melombong Bitcoin DenganMudah di Telegram Panduan Untuk Mendapatkan Referral Dengan Mudah untuk Melombong Bitcoin  Bukan itu yang AM nak kongsikan kepada sahabat AM hari ini. Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA, cara ini memerlukan sedikit usaha tanpa modal yang ramai nak menjana wang digital tanpa modal seperti AM.  Sebelum kita mula menjana wang digital, kita memerlukan satu tapak untuk mengumpul segala wang digital yang kita jana di suatu tempat yang mudah untuk kita keluarkan nanti apabila cukup masanya. Tempat ini adalah Coinpot, boleh daftarkan dengan menggunakan email yang baru atau email semasa sahaja. AM lebih suka menggunakan email semasa untuk memudahkan segala urusan di masa hadapan.  Coinpot ini adalah mudah untuk di daftarkan dan mudah untuk digunakan oleh sesiapa sahaja. Nasihat AM sebaiknya kita menggunakan laptop atau PC untuk memudahakan kita jana wang digital ini. Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA

Salah satu laman web yang menyediakan perkhimatan menjana wang digital secara PERCUMA lagi FREE. Apa yang korang perlu buat adalah mendaftarkan diri dengan menggunakan email yang sama korang daftarkan akaun Coinpot tadi. 

Ini adalah untuk memudahkan wang digital yang korang dapat dari Moonbit terus ke akaun Coinpot korang. Boleh menjana wang digital setiap 5 minit atau sekali sehari. Bergantung kepada tahap kerajinan dan usaha korang sendiri. Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA


Bit Fun

Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA | Wang digital semakin popular dan makin ramai yang mengila untuk menjana wang digital ini dengan pelbagai cara. AM juga salah seorang yang mencuba untuk menjana wang digital ini. Beberapa bulan yang lepas AM pernah kongsikan beberapa games yang menggunakan Telegram.  Mungkin kerana games ini sudah pun tepu di kalangan kita ini, tetapi AM masih lagi setia untuk menjana wang digital dengan “bot” Telegram ini. Antaranya adalah :-  Anda boleh membaca artikel “bot” Telegram yang AM nyatakan di atas tadi adalah :- Pelaburan Bitcoin Yang TidakMemerlukan Modal Panduan Melombong Bitcoin DenganMudah di Telegram Panduan Untuk Mendapatkan Referral Dengan Mudah untuk Melombong Bitcoin  Bukan itu yang AM nak kongsikan kepada sahabat AM hari ini. Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA, cara ini memerlukan sedikit usaha tanpa modal yang ramai nak menjana wang digital tanpa modal seperti AM.  Sebelum kita mula menjana wang digital, kita memerlukan satu tapak untuk mengumpul segala wang digital yang kita jana di suatu tempat yang mudah untuk kita keluarkan nanti apabila cukup masanya. Tempat ini adalah Coinpot, boleh daftarkan dengan menggunakan email yang baru atau email semasa sahaja. AM lebih suka menggunakan email semasa untuk memudahkan segala urusan di masa hadapan.  Coinpot ini adalah mudah untuk di daftarkan dan mudah untuk digunakan oleh sesiapa sahaja. Nasihat AM sebaiknya kita menggunakan laptop atau PC untuk memudahakan kita jana wang digital ini. Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA

Sama juga dengan Moonbit, Cuma agak leceh sedikit kerana selepas korang daftar di Bit Fun, korang kena “confirm” link yang diberi di dalam email korang. Masih lagi korang menggunakan email yang sama dengan email akaun Coinpot korang tadi. Nak menjana juga sama sahaja dengan Moonbit, setiap 5 minit korang boleh jana atau sekali sehari pun boleh bergantung kepada usaha dan kerajinan korang sendiri.


MoonLiteCoin

Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA | Wang digital semakin popular dan makin ramai yang mengila untuk menjana wang digital ini dengan pelbagai cara. AM juga salah seorang yang mencuba untuk menjana wang digital ini. Beberapa bulan yang lepas AM pernah kongsikan beberapa games yang menggunakan Telegram.  Mungkin kerana games ini sudah pun tepu di kalangan kita ini, tetapi AM masih lagi setia untuk menjana wang digital dengan “bot” Telegram ini. Antaranya adalah :-  Anda boleh membaca artikel “bot” Telegram yang AM nyatakan di atas tadi adalah :- Pelaburan Bitcoin Yang TidakMemerlukan Modal Panduan Melombong Bitcoin DenganMudah di Telegram Panduan Untuk Mendapatkan Referral Dengan Mudah untuk Melombong Bitcoin  Bukan itu yang AM nak kongsikan kepada sahabat AM hari ini. Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA, cara ini memerlukan sedikit usaha tanpa modal yang ramai nak menjana wang digital tanpa modal seperti AM.  Sebelum kita mula menjana wang digital, kita memerlukan satu tapak untuk mengumpul segala wang digital yang kita jana di suatu tempat yang mudah untuk kita keluarkan nanti apabila cukup masanya. Tempat ini adalah Coinpot, boleh daftarkan dengan menggunakan email yang baru atau email semasa sahaja. AM lebih suka menggunakan email semasa untuk memudahkan segala urusan di masa hadapan.  Coinpot ini adalah mudah untuk di daftarkan dan mudah untuk digunakan oleh sesiapa sahaja. Nasihat AM sebaiknya kita menggunakan laptop atau PC untuk memudahakan kita jana wang digital ini. Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA

Untuk mendaftar MoonLiteCoin juga  sama dengan beberapa laman web sebelum untuk menjana wang digital di atas. Korang hanya perlukan daftarkan diri korang dengan menggunakan email yang sama dengan email akaun Coinpot korang tadi. 

Ini adalah wajib untuk memudahkan korang dapat wang digital di dalam satu akaun sahaja. Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA


MoonDoge

Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA | Wang digital semakin popular dan makin ramai yang mengila untuk menjana wang digital ini dengan pelbagai cara. AM juga salah seorang yang mencuba untuk menjana wang digital ini. Beberapa bulan yang lepas AM pernah kongsikan beberapa games yang menggunakan Telegram.  Mungkin kerana games ini sudah pun tepu di kalangan kita ini, tetapi AM masih lagi setia untuk menjana wang digital dengan “bot” Telegram ini. Antaranya adalah :-  Anda boleh membaca artikel “bot” Telegram yang AM nyatakan di atas tadi adalah :- Pelaburan Bitcoin Yang TidakMemerlukan Modal Panduan Melombong Bitcoin DenganMudah di Telegram Panduan Untuk Mendapatkan Referral Dengan Mudah untuk Melombong Bitcoin  Bukan itu yang AM nak kongsikan kepada sahabat AM hari ini. Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA, cara ini memerlukan sedikit usaha tanpa modal yang ramai nak menjana wang digital tanpa modal seperti AM.  Sebelum kita mula menjana wang digital, kita memerlukan satu tapak untuk mengumpul segala wang digital yang kita jana di suatu tempat yang mudah untuk kita keluarkan nanti apabila cukup masanya. Tempat ini adalah Coinpot, boleh daftarkan dengan menggunakan email yang baru atau email semasa sahaja. AM lebih suka menggunakan email semasa untuk memudahkan segala urusan di masa hadapan.  Coinpot ini adalah mudah untuk di daftarkan dan mudah untuk digunakan oleh sesiapa sahaja. Nasihat AM sebaiknya kita menggunakan laptop atau PC untuk memudahakan kita jana wang digital ini. Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA

Sama juga dengan sebelum ini, hanya perlu daftarkan diri korang menggunakan email yang sama dengan email akaun Coinpot korang dan cara untuk menjana wang digital juga adalah sama iaitu setiap 5 minit atau sekali sehari. Daftar akaun MoonDoge

 Tidak menjadi masalah untuk korang terlebih rajin untuk menjana setiap 5 minit sekali ketika mana korang FREE.

Itu sahaja 4 laman web yang menyediakan perkhimatan wang digital secara PERCUMA. Untuk kepastian semestinya AM tidak mampu untuk memberi keyakinan tetapi boleh mencuba nasib kerana PERCUMA dan FREE sahaja.

Lebih berbaloi daripada menggunakan duit poket untuk melabur di dalam mana-mana laman web yang menyediakan perkhimatan melombong Bitcoin yang ada kini seperti cendawan tumbuh selepas hujan. Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA

Pendapat AM, jika laman web ini tutup sekali pun kita masih tidak rugi wang di dalam poket kerana laman web ini tidak memerlukan modal untuk bermula. Modalnya adalah kerajinan dan kesungguhan sahaja.

Simpleco.in - Cryptocoin mining made simple!

Nasihat AM buat korang yang bersemangat nak menjanawang digital menggunakan laman web di atas :-

Mula-mula korang kena fikir masak-masak kerana nak melombong wang digital tidak semudah di sangkakan. Apabila melombong wang digital, kita bukan melombong terus dalam nilai Bitcoin tetapi dalam nilai satoshi iaitu 10 000 satoshi bersamaan dengan 0.0001 Bitcoin. Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA

Berapa lama perlu kumpul wang digital ini? Jawapan AM adalah bergantung kepada kerajinan dan kemalasan setiap orang berbeza-beza. Jika rajin mungkin dalam sebulan atau 2 bulan sudah mampu mencapai 0.001 Bitcoin. Tidak mustahil jika betul dengan langkah yang di ambil.

AM bukanya seorang yang pakar dalam kerja-kerja menjana wang digital ini tetapi sekadar berkongsi dengan korang sahaja peluang yang AM ambil dan berminat untuk berkongsi sahaja.

Nanti AM akan kongsikan bagaimana untuk mengeluarkan wang digital ini ke akaun bank korang pula. Apa yang korang perlu lakukan adalah mendaftarkan diri korang untuk akaun Coinpot dan beberapa laman web yang menyediakan perkhimatan menjana wang digital ini. Cara Mudah Menjana Wang Digital Secara PERCUMA

Tidak mustahil untuk menjana pendapatan dengan cara ini. Semoga korang akan mendapat sedikit duit poket buat belanja KFC nanti.

Nak mencuba mining secara serius tanpa modal???


Simpleco.in - Cryptocoin mining made simple!

Khamis, 9 November 2017

Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet

Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet | Siapa yang tidak kenal dengan nama Prof Hariz yang semakin terkenal dengan pelbagai kejayaan di alam maya di Malaysia. Prof Hariz juga merupakan salah seorang pakar Internet Marketing yang menjadi rujukan para blogger semalaya.


AM juga banyak menimba ilmu dari Prof Hariz samaada secara langsung dari beliau mahupun daripada penulisan beliau di laman sesawang beliau ProfHariz.com

Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet | Siapa yang tidak kenal dengan nama Prof Hariz yang semakin terkenal dengan pelbagai kejayaan di alam maya di Malaysia. Prof Hariz juga merupakan salah seorang pakar Internet Marketing yang menjadi rujukan para blogger semalaya. AM juga banyak menimba ilmu dari Prof Hariz samaada secara langsung dari beliau mahupun daripada penulisan beliau di laman sesawang beliau ProfHariz.com Kenangan Berkolaborasi Dengan Prof Hariz Kenangan yang pasti akan menjadi sebahagian lipatan sejarah hidup AM adalah dapat berkerjasama dengan Prof Hari di dalam beberapa perkara yang berkaitan dengan penulisan artikel yang cukup berharga buat AM. Bermula dengan hanya menyumbang URL laman sesawang ProfHariz.com di dalam blog AM sehingga kini AM menjadi pula sebahagian daripada pasukan penulisan artikel buat Prof Hariz. Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet Pengalaman menulis ini banyak membantu AM dalam mengaplikasikan segala ilmu yang di beri oleh Prof Hariz ke dalam penulisan blog AM. Tidak mungkin kita akan dapat pengalaman ini tanpa berusaha lebih baik dari sebelumnya. Jika dahulu untuk menulisan 500 patah perkataan sudah kelam kabut, kini tidak lagi setelah beberapa kali mendapat tunjuk ajar dan nasihat dari Prof HAriz. Penulisan sesebuah artikel yang berjumlah 1000 sehingga 1500 patah perkataan adalah kebiasaan AM dan ini adalah permintaan Prof Hariz sendiri untuk AM memahirkan lagi gaya penulisan yang berilmu dan mendapat skor SEO yang baik di alam maya

Kenangan Berkolaborasi Dengan Prof Hariz

Kenangan yang pasti akan menjadi sebahagian lipatan sejarah hidup AM adalah dapat berkerjasama dengan Prof Hari di dalam beberapa perkara yang berkaitan dengan penulisan artikel yang cukup berharga buat AM.


Bermula dengan hanya menyumbang URL laman sesawang ProfHariz.com di dalam blog AM sehingga kini AM menjadi pula sebahagian daripada pasukan penulisan artikel buat Prof Hariz. Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet


Pengalaman menulis ini banyak membantu AM dalam mengaplikasikan segala ilmu yang di beri oleh Prof Hariz ke dalam penulisan blog AM. Tidak mungkin kita akan dapat pengalaman ini tanpa berusaha lebih baik dari sebelumnya.

Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet | Siapa yang tidak kenal dengan nama Prof Hariz yang semakin terkenal dengan pelbagai kejayaan di alam maya di Malaysia. Prof Hariz juga merupakan salah seorang pakar Internet Marketing yang menjadi rujukan para blogger semalaya. AM juga banyak menimba ilmu dari Prof Hariz samaada secara langsung dari beliau mahupun daripada penulisan beliau di laman sesawang beliau ProfHariz.com Kenangan Berkolaborasi Dengan Prof Hariz Kenangan yang pasti akan menjadi sebahagian lipatan sejarah hidup AM adalah dapat berkerjasama dengan Prof Hari di dalam beberapa perkara yang berkaitan dengan penulisan artikel yang cukup berharga buat AM. Bermula dengan hanya menyumbang URL laman sesawang ProfHariz.com di dalam blog AM sehingga kini AM menjadi pula sebahagian daripada pasukan penulisan artikel buat Prof Hariz. Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet Pengalaman menulis ini banyak membantu AM dalam mengaplikasikan segala ilmu yang di beri oleh Prof Hariz ke dalam penulisan blog AM. Tidak mungkin kita akan dapat pengalaman ini tanpa berusaha lebih baik dari sebelumnya. Jika dahulu untuk menulisan 500 patah perkataan sudah kelam kabut, kini tidak lagi setelah beberapa kali mendapat tunjuk ajar dan nasihat dari Prof HAriz. Penulisan sesebuah artikel yang berjumlah 1000 sehingga 1500 patah perkataan adalah kebiasaan AM dan ini adalah permintaan Prof Hariz sendiri untuk AM memahirkan lagi gaya penulisan yang berilmu dan mendapat skor SEO yang baik di alam maya

Jika dahulu untuk menulisan 500 patah perkataan sudah kelam kabut, kini tidak lagi setelah beberapa kali mendapat tunjuk ajar dan nasihat dari Prof HAriz. Penulisan sesebuah artikel yang berjumlah 1000 sehingga 1500 patah perkataan adalah kebiasaan AM dan ini adalah permintaan Prof Hariz sendiri untuk AM memahirkan lagi gaya penulisan yang berilmu dan mendapat skor SEO yang baik di alam maya.

Kenali Prof Hariz Internet Marketing Malaysia

Prof Hariz adalah mentor AM di dalam penulisan artikel yang berkualiti dan mesra SEO. Bukan itu sahaja setiap penulisan beliau pasti akan berada di carian pertama dengan pelbagai niche yang menjadi carian di alam maya. Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet


Mengenali Siapa, Bagaimana seseorang yang biasa-biasa menjadi seseorang yang luar biasa dengan hanya beberapa tahun sahaja dengan pelbagai tawaran yang cukup membuatkan orang lain cemburu dengan kejayaan beliau.


Ridhauddin Hariz ialah salah seorang Internet Marketing Malaysia yang dikenali sebagai Prof Hariz dikalangan rakan-rakannya. Beliau berasal dari Permatang Pauh Pulau Pinang. Beliau merupakan anak sulung daripada tiga adik beradik. Beliau adalah anak sulung yang sangat tabah kerana telah kehilangan ayah tercinta ketika umur beliau 3 bulan.


Prof Hariz merupakan pemegang Diploma Sistem Komputer dari Kolej ADTEC Melaka dan semenjak itulah beliau menceburkan diri dalam bidang komputer dan Internet. Prof Hariz seterusnya melangkah ke alam pekerjaan di dalam bidang online marketing dan pemasaran secara atas talian. Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet

Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet | Siapa yang tidak kenal dengan nama Prof Hariz yang semakin terkenal dengan pelbagai kejayaan di alam maya di Malaysia. Prof Hariz juga merupakan salah seorang pakar Internet Marketing yang menjadi rujukan para blogger semalaya. AM juga banyak menimba ilmu dari Prof Hariz samaada secara langsung dari beliau mahupun daripada penulisan beliau di laman sesawang beliau ProfHariz.com Kenangan Berkolaborasi Dengan Prof Hariz Kenangan yang pasti akan menjadi sebahagian lipatan sejarah hidup AM adalah dapat berkerjasama dengan Prof Hari di dalam beberapa perkara yang berkaitan dengan penulisan artikel yang cukup berharga buat AM. Bermula dengan hanya menyumbang URL laman sesawang ProfHariz.com di dalam blog AM sehingga kini AM menjadi pula sebahagian daripada pasukan penulisan artikel buat Prof Hariz. Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet Pengalaman menulis ini banyak membantu AM dalam mengaplikasikan segala ilmu yang di beri oleh Prof Hariz ke dalam penulisan blog AM. Tidak mungkin kita akan dapat pengalaman ini tanpa berusaha lebih baik dari sebelumnya. Jika dahulu untuk menulisan 500 patah perkataan sudah kelam kabut, kini tidak lagi setelah beberapa kali mendapat tunjuk ajar dan nasihat dari Prof HAriz. Penulisan sesebuah artikel yang berjumlah 1000 sehingga 1500 patah perkataan adalah kebiasaan AM dan ini adalah permintaan Prof Hariz sendiri untuk AM memahirkan lagi gaya penulisan yang berilmu dan mendapat skor SEO yang baik di alam maya

Bermula daripada tahun 2014, Prof Hariz menubuhkan syarikat sendiri iaitu PH ProjectBase Resources dan dari situ beliau berkecimpung dengan kaedah pemasaran secara atas talian menggunakan media sosial, strategi pemasaran menggunakan email, Google Analytics, Search Engine Optimization atau SEO, rekabentuk laman web dan juga pemasaran melalui konsep funnel marketing.


Sejak dari itu, beliau telah membantu ramai peniaga serta syarikat-syarikat dalam menambahbaik strategi pemasaran diatas talian.

Prof Hariz dan Exabytes Group Sendiri Berhad


Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet | Siapa yang tidak kenal dengan nama Prof Hariz yang semakin terkenal dengan pelbagai kejayaan di alam maya di Malaysia. Prof Hariz juga merupakan salah seorang pakar Internet Marketing yang menjadi rujukan para blogger semalaya. AM juga banyak menimba ilmu dari Prof Hariz samaada secara langsung dari beliau mahupun daripada penulisan beliau di laman sesawang beliau ProfHariz.com Kenangan Berkolaborasi Dengan Prof Hariz Kenangan yang pasti akan menjadi sebahagian lipatan sejarah hidup AM adalah dapat berkerjasama dengan Prof Hari di dalam beberapa perkara yang berkaitan dengan penulisan artikel yang cukup berharga buat AM. Bermula dengan hanya menyumbang URL laman sesawang ProfHariz.com di dalam blog AM sehingga kini AM menjadi pula sebahagian daripada pasukan penulisan artikel buat Prof Hariz. Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet Pengalaman menulis ini banyak membantu AM dalam mengaplikasikan segala ilmu yang di beri oleh Prof Hariz ke dalam penulisan blog AM. Tidak mungkin kita akan dapat pengalaman ini tanpa berusaha lebih baik dari sebelumnya. Jika dahulu untuk menulisan 500 patah perkataan sudah kelam kabut, kini tidak lagi setelah beberapa kali mendapat tunjuk ajar dan nasihat dari Prof HAriz. Penulisan sesebuah artikel yang berjumlah 1000 sehingga 1500 patah perkataan adalah kebiasaan AM dan ini adalah permintaan Prof Hariz sendiri untuk AM memahirkan lagi gaya penulisan yang berilmu dan mendapat skor SEO yang baik di alam maya

Seperti mana yang AM jelaskan di atas, kejayaan demi kejayaan yang dicapai oleh Prof Hariz telah membuat syarikat-syarikat di Malaysia mencuba untuk mendapatkan perkhimatan dari pengalaman beliau yang mendalam dalam SEO membuatkan Prof Hariz dilamar oleh syarikat Exabytes Group Sendirian Berhad pada dua tahun lalu dan dipertanggungjawab untuk menjana idea-idea baru serta menerokai strategi-strategi pemasaran yang inovatif menggunakan teknologi internet yang terkini, seperti penghasilan laman web, blog, komuniti media sosial dan juga kaedah-kaedah komunikasi yang lain. Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet

Prof Hariz dan Penasihat SEO di As White Global Sdn. Bhd

Selepas berhempas pulas bersama Exabytes, tahun ini pada tahun 2017 beliau sekali lagi dimurahkan rezeki beliau untuk menjawat jawatan yang lebih tinggi di syarikat As White Global Sdn Bhd sebagai Penasihat SEO.

Prof Hariz kali ini memegang jawatan dan tanggungjawab yang besar sehingga melibatkan diri dengan pelbagai klien dari Australia, US , UK , Singapore dan Germany. Sebagai Penasihat SEO yang terkemuka di Malaysia, beliau dipertanggungjawab untuk menyediakan perkhidmatan SEO kepada klien-klien tidak kira di Malaysia mahupun di luar negara. Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet

Prof Hariz adalah Pakar Online Marketing di Malaysia

Prof Hariz, Online Marketing Specialist atau pakar dalam SEO dan pemasaran atas talian adalah gelaran yang diberikan oleh rakan-rakan serta kenalan kerana pencapaian beliau telah mencapai ke tahap yang sangat membanggakan. Kini beliau dikenali sebagai Prof Hariz ataupun Tuan Hariz.


Yang mana masih lagi ragu-ragu dengan Prof Hariz pakar SEO dan pakar online marketing ini, berikut adalah pencapaian beliau sepanjang beliau berada di dalam bidang Internet Marketing.

Pencapaian Prof Hariz

  • Menganjurkan program diet bersama Utusan Malaysia pada bulan Ogos 2014 dengan program “Prof Hariz Kongsi Tips Kurus” yang melibatkan seramai 500 peserta di seluruh Malaysia secara online. Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet
  • Mendapat pengiktirafan sebagai Top 3 Affiliate Malaysia oleh Infokerjaya pada bulan Disember 2014 kerana beliau telah berjaya menjana jualan sehingga RM100,000 dalam masa 5 bulan melalui penjualan ebook kerjaya, serta membantu calon-calon menduduki peperiksaan online dan temuduga SPA
Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet | Siapa yang tidak kenal dengan nama Prof Hariz yang semakin terkenal dengan pelbagai kejayaan di alam maya di Malaysia. Prof Hariz juga merupakan salah seorang pakar Internet Marketing yang menjadi rujukan para blogger semalaya. AM juga banyak menimba ilmu dari Prof Hariz samaada secara langsung dari beliau mahupun daripada penulisan beliau di laman sesawang beliau ProfHariz.com Kenangan Berkolaborasi Dengan Prof Hariz Kenangan yang pasti akan menjadi sebahagian lipatan sejarah hidup AM adalah dapat berkerjasama dengan Prof Hari di dalam beberapa perkara yang berkaitan dengan penulisan artikel yang cukup berharga buat AM. Bermula dengan hanya menyumbang URL laman sesawang ProfHariz.com di dalam blog AM sehingga kini AM menjadi pula sebahagian daripada pasukan penulisan artikel buat Prof Hariz. Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet Pengalaman menulis ini banyak membantu AM dalam mengaplikasikan segala ilmu yang di beri oleh Prof Hariz ke dalam penulisan blog AM. Tidak mungkin kita akan dapat pengalaman ini tanpa berusaha lebih baik dari sebelumnya. Jika dahulu untuk menulisan 500 patah perkataan sudah kelam kabut, kini tidak lagi setelah beberapa kali mendapat tunjuk ajar dan nasihat dari Prof HAriz. Penulisan sesebuah artikel yang berjumlah 1000 sehingga 1500 patah perkataan adalah kebiasaan AM dan ini adalah permintaan Prof Hariz sendiri untuk AM memahirkan lagi gaya penulisan yang berilmu dan mendapat skor SEO yang baik di alam maya

  • Menganjurkan seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog di Karangkraf pada Disember 2014 di mana beliau berkongsi pengalaman beliau menjejaki dunia perniagaan secara affiliate di mana beliau dapat menjana puluhan ribu ringgit dalam tempoh masa yang singkat
Menganjukan pelbagai bengkel-bengkel dan seminar-seminar, antaranya:
  • Bengkel / Seminar bertajuk: Buat Duit Dengan Blog di Politeknik Seberang Perai, pada Mac 2015
  • Bengkel Affiliate Ninja pada April 2015
  • Bengkel Email Marketing pada Jun 2015
  • Private group coaching bersama Shaklee Malaysia pada Disember 2015, untuk membuat strategi penjualan sebanyak RM10 juta pada tahun 2016. Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet
  • Bekerjasama dengan Irfan Khairi pada Februari 2016 dalam seminar khusus bagi peniaga-peniaga dalam membuat penjualan dengan blog
  • Menganjurkan Private Coaching Group 365 - Bagaimana Jana Pendapatan 4 Angka Dengan Blog pada Ogos 2016 bersama 40 orang suri rumah, hasil daripada itu program ini berjaya membantu 10 orang suri rumah untuk menjana pendapatan sekitar RM10,000 sebulan secara konsisten
  • Ditemuramah oleh Astro Awani pada Disember 2016 dengan memberikan pandangan beliau berkenaan dengan Potensi Digital Ekonomi untuk negara Malaysia pada masa yang sama Jack Ma (pengasas dan tuan punya syarikat gergasi Alibaba Group of Companies) telah dilantik sebagai Penasihat Ekonomi Digital Kerajaan Malaysia. Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet

Servis Yang Ditawarkan Oleh Prof Hariz Sebagai Internet Markting Malaysia

Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet | Siapa yang tidak kenal dengan nama Prof Hariz yang semakin terkenal dengan pelbagai kejayaan di alam maya di Malaysia. Prof Hariz juga merupakan salah seorang pakar Internet Marketing yang menjadi rujukan para blogger semalaya. AM juga banyak menimba ilmu dari Prof Hariz samaada secara langsung dari beliau mahupun daripada penulisan beliau di laman sesawang beliau ProfHariz.com Kenangan Berkolaborasi Dengan Prof Hariz Kenangan yang pasti akan menjadi sebahagian lipatan sejarah hidup AM adalah dapat berkerjasama dengan Prof Hari di dalam beberapa perkara yang berkaitan dengan penulisan artikel yang cukup berharga buat AM. Bermula dengan hanya menyumbang URL laman sesawang ProfHariz.com di dalam blog AM sehingga kini AM menjadi pula sebahagian daripada pasukan penulisan artikel buat Prof Hariz. Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet Pengalaman menulis ini banyak membantu AM dalam mengaplikasikan segala ilmu yang di beri oleh Prof Hariz ke dalam penulisan blog AM. Tidak mungkin kita akan dapat pengalaman ini tanpa berusaha lebih baik dari sebelumnya. Jika dahulu untuk menulisan 500 patah perkataan sudah kelam kabut, kini tidak lagi setelah beberapa kali mendapat tunjuk ajar dan nasihat dari Prof HAriz. Penulisan sesebuah artikel yang berjumlah 1000 sehingga 1500 patah perkataan adalah kebiasaan AM dan ini adalah permintaan Prof Hariz sendiri untuk AM memahirkan lagi gaya penulisan yang berilmu dan mendapat skor SEO yang baik di alam maya


Prof Hariz menawarkan servis SEO yang mana membantu para usahawan dalam dunia perniagaan terutama membuat servis SEO untuk perniagaan secara atas talian. Bukan itu sahaja, Prof Hariz menawarkan perkhimatan review di blog beliau www.profhariz.com kepada usahawan yang ingin memperkenalkan produk mereka kepada orang ramai. Artikel review itu adalah artikel yang mempunyai unsur-unsur SEO yang mana dapat meningkatkan jualan anda kepada double dan triplle daripada biasa.

• Marketing di Google
• Personal coaching Zero Marketing to Hero
• Funnel Marketing
• Review

Bagi siapa yang baru sahaja memulakan perniagaan atau sudah lama berkecimpung di dalam dunia perniagaan tetapi tidak tahu untuk membuat marketing, anda oleh menghubungi Prof Hariz sebagai penasihat anda melalui info dibawah. Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet


Info Mengenai Prof Hariz

Whatsapp : 6012-5336713

Prof Hariz Internet Marketing Malaysia by PolicyStreet


Kini beliau berkerja di salah sebuah syarikat Insurans , PolicyStreet . Prof Hariz dilantik dan dipertanggungjawabkan untuk menjadi Pengurus Internet Marketing disyarikat itu.

PolicyStreet


PolicyStreet adalah insurans yang mudah, senang dan mampu bayar. PolicyStreet lebih menumpukan kepada mereka yang memerlukan insurans seperti syarikat , universiti, usahawan , kelab kesihatan, dan macam-macam lagi kumpulan. Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet

Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet | Siapa yang tidak kenal dengan nama Prof Hariz yang semakin terkenal dengan pelbagai kejayaan di alam maya di Malaysia. Prof Hariz juga merupakan salah seorang pakar Internet Marketing yang menjadi rujukan para blogger semalaya. AM juga banyak menimba ilmu dari Prof Hariz samaada secara langsung dari beliau mahupun daripada penulisan beliau di laman sesawang beliau ProfHariz.com Kenangan Berkolaborasi Dengan Prof Hariz Kenangan yang pasti akan menjadi sebahagian lipatan sejarah hidup AM adalah dapat berkerjasama dengan Prof Hari di dalam beberapa perkara yang berkaitan dengan penulisan artikel yang cukup berharga buat AM. Bermula dengan hanya menyumbang URL laman sesawang ProfHariz.com di dalam blog AM sehingga kini AM menjadi pula sebahagian daripada pasukan penulisan artikel buat Prof Hariz. Prof Hariz Internet Marketing by PolicyStreet Pengalaman menulis ini banyak membantu AM dalam mengaplikasikan segala ilmu yang di beri oleh Prof Hariz ke dalam penulisan blog AM. Tidak mungkin kita akan dapat pengalaman ini tanpa berusaha lebih baik dari sebelumnya. Jika dahulu untuk menulisan 500 patah perkataan sudah kelam kabut, kini tidak lagi setelah beberapa kali mendapat tunjuk ajar dan nasihat dari Prof HAriz. Penulisan sesebuah artikel yang berjumlah 1000 sehingga 1500 patah perkataan adalah kebiasaan AM dan ini adalah permintaan Prof Hariz sendiri untuk AM memahirkan lagi gaya penulisan yang berilmu dan mendapat skor SEO yang baik di alam maya

PolicyStreet merupakan syarikat insurans yang menawarkan pelbagai jenis insurans mengikut keperluan seperti berikut :

• Insurans Perubatan
• Diabetes
• Kanser
• Kehidupan yang mampu
• Tulang belakang
• Bantuan jalan raya jangka pendek
• Peralatan musik
• Perbehentian kerja

Apa yang lebih membanggakan adalah, PolicyStreet menawarkan servis insurans untuk produk-produk yang lebih kecil antaranya ialah:

• Keracunan makanan
• Kerosakan rambut
• Sewaan
• Berbasikal
• Keracunan alkohol
• Menonton
• Mendaki
• Penyewa
• Perlawanan bolasepak
• Cinta
• Peralatan musik
• Perkahwinan
• Majlis pengebumian

Sesiapa yang inginkan insurans, boleh hubungi PolicyStreet , syarikat insurans yang mengambil berat tentang keperluan anda. Bersama-samalah mencipta masa depan bersama PolicyStreet.


Info Mengenai PolicyStreet


Moga-moga perkongsian dari AM ini sedikit sebanyak dapat membantu sahabat AM diluar sana yang masih lagi mencari-cari mentor mahupun seseorang yang boleh meningkatkan hasil jualan sebarang perniagaan yang dijalankan untuk mendapat perkhimatan Prof Hariz ini.

Beliau juga seorang yang mesra dan mudah untuk memberi ilmu jika kita bertanyakan kepada beliau. AM banyak menimba ilmu dari beliau dan beberapa orang lagi pakar SEO di Malaysia ini.

AM doakan semoga Prof Hariz diberi kesihatan yang baik dan kejayaan demi kejayaan yang boleh di banggakan oleh kita di Malaysia. Prof Hariz adalah mentor AM yang sentiasa menjadi rujukan di dalam penulisan dan juga SEO di alam maya.

Contest Cash RM1100 by PH x Emas Putih di Sponser Oleh Prof Hariz dan Emas Putih. 
Untuk join contest ini sila rujuk disini