Ads

Selasa, 4 Ogos 2015

Review : Masquelin For Men

Apa masalah lelaki maskulin masa kini? Persoalan yang jarang-jarang kita bincangdan bahaskan jika nak dibandingkan dengan permasalahan perempuan.. Untuk pertama kali AM nak bercerita mengenai permasalahan lelaki maskulin yang selalu dialami oleh semua lelaki termasuklah AM sendiri.

Masalah kulit berminyak merupakan masalah yang termasuk bagi jejaka maskulin. Muka yang berminyak akan menyebabkan ramai dikalangan jejaka yang mula menjadi semakin kurang berkeyakinan dan muka menjadi semakin kusam.

Untuk mengatasi permasalahan kulit berminyak ini, AM telah mencuba pelbagai cara moden mahupun tradisional. Antara banyak-banyak produk yang AM cuba, AM telah percaya dan yakin dengan satu produk Bumiputera Malaysia yang cukup berkesan mengatasi masalah kulit berminyak.

AM perkenalkan Masquelin For Men yang cukup berkesan dan terbaik. Set penjagaan wajah untuk jejaka maskulin yang terkini dan khusus untuk jejaka yang aktif setiap hari.  Masalah muka berminyak mendatangkan masalah bagi semua jejaka maskulin dan membuat kebanyakkan lelaki untuk kerap memcuci muka dan mendatangkan permasalahan yang lain pula iaitu jerawat dan fungus (panau).set lengkap masquelin for men


Masquelin For Men telah diformulasi dengan bahan aktif dan mampu merawat kulit jejaka maskulin dari dalam kulit secara semulajadi. Produk ini juga tidak mendatangkan sebarang kesan sampingan kepada pengguna yang baru. Hanya 7 Hari sahaja sudah menampakkan kesan yang cukup membanggakan kepada pengguna Masquelin For Men.

Produk Masquelin For Men didatangkan dengan pakej yang cukup sempurna untuk dimiliki oleh setiap jejaka maskulin masa kini. Pakej masquelin For Men adalah Regenerate Faciar Bar ( 50 gram) dan Soothing & Refreshing Spray (30ml).


masquelin for men


Regenerate Facial Bar ( 50 GRAM )

Masquelin for men

- Mengurangkan minyak pada wajah
- Merawat jerawat
- Memudarkan parut jerawat
- Merawat resedung
- Merawat blackhead & white head
- Merawat jeragatSoothing & Refreshing Spray (30ML)
Masquelin For men


- Memastikan wajah sentiasa segar
- Mengurangkan penghasilan minyak pada wajah.
- Mengurangkan eyebag
- Menutup pori terbuka
- Menyamaratakan tona kulitProduk baru dipasaran tetapi sudah mula meletup-letup jualan di Malaysia. Apa yang membuat AM semakin percaya adalah testimoni-testimoni yang cukup memberangsangkan pengguna yang berpuas hati dengan hasil Masquelin For Men ini. Dibawah Am sediakan beberapa testimoni dari pengguna :-masquelin for menmasquelin for men


masquelin for men


masquelin for men


masquelin for men


masquelin for men


Sudah baca dan lihat bagaimana pengguna Masquelin For Men cukup berkesan dan ramai pengguna yang berpuas hati dan dapat menlihat kesan seawal 7 hari sahaja..

Berapa harga Masquelin For Men???


Hanya RM90 sahaja 

Bagaimana jika hendak beli Masquelin For Men?? Boleh hubungi AM sendiri..
Artikel Terkait


EmoticonEmoticon