Isnin, 21 September 2015

Korang ada masalah badan Berbau?

Korang ada masalah badan Berbau???

Badan Korang BERBAU??? Korang nak tak AM ceritakan bagaimana badan korang yang berbau tu boleh di hilangkan sekelip mata sahaja..

tips wangi sepanjang hari



Mesti korang tak percayakan? Hanya dengan sekelip mata boleh hilang bau yang dah melekap kat badan korang berpuluh tahun dah..

Betul nie korang MESTI YAKIN dengan cara AM akan ajar korang..
Jangan nanti dah try korang nak repeat pulak ya..

RAHSIA nie korang yang baca blog AM je tahu.. Orang lain AM tak cerita..
Korang la paling beruntung tau..

Letak tangan tangan korang kat dada.. Rasa dengutan jantung korang sambil ucap “Alhamdulillah Ya Allah”…

Sebab masih berpeluang bernafas dan membaca blog AM nie..

Cuba korang renung seketika..
Fikirkan tentang bau badan korang sekarang.. Bau apa?? Bau ikan goreng kedai mamat tadi ke? Bau peluh korang lepas lari 10km tanpa henti ke? Bau masam stokes yang berbulan tak basuh ke??

korang ada masalah badan berbau/

Korang dah bau ke???Jangan cerita tak sesiapa yang korang cium bau yang tak selesa tu..

Korang tak perlu mandi lama-lama ( amalan setan je mandi lama-lama) korang terasa ke??

Korang tak perlu beli minyak wangi beribu-ribu ringgit ( membazir je korang beli tau )

Nak tak korang cium bau yang wangi, tenang, harmoni dan rilek je…

Chill jeee…

Korang kena ada benda nie tau…
.
.
.
Benda nie la…
Hanya satu minyak wangi Homemade yang cukup Premium..

Hanya korang baca sahaja tahu cam mana wanginya minyak wangi nie..

Korang pakai pagi nak pi kerja.. Korang berlari 10km pun korang akan masih lagi wangi…

Balik rumah.. Rumah korang pun rasa tenang dan harmoni…
Gila kau..Pakai kat badan sampai rumah pun wangi…

Korang MESTI nak TAHU kan.. Minyak Wangi apa yang boleh buat sampai cam tu sekali..

LeoRa… Korang pernah dengar tak???
LeoRa


MESTI korang tak tahu.. Ni AM nak kongsi nie…

Hanya satu semburan sahaja MAMPU bertahan sehingga 8 jam kat badan..

Kat rumah korang hanya perlu.. letak baju atas katil korang.. Korang sembur kat baju baru korang pakai..

Balik nanti korang akan rasa wangi ya masih bertahan…

Korang mesti Tanya LeoRa ada berapa jenis kan???

Korang Baca je DISINI..

Dah baca???
Korang BERMINAT dengan jenis mana????

Berapa harga??? Harga korang kena Contact AM

AM nak kasi harga DISKAUN kat korang nie…

AM serius tau.. Serius nie…

Korang Nak Hadiah tak??? Korang Tekan Yang Nie Tau..






Artikel Terkait

2 comments

kawan saya memang ada jenis yang ketiak berbau. kuat pulak tu. kadang2 tak tahan pula. bila dia baring pun boleh melekat bau tu dekat tilam orang. kalau dia baca entry ni kan bagus haha.

Boleh kongsikan di wall FB atau IG atau mana2 media sosial yang dia boleh akses..


EmoticonEmoticon