Jumaat, 4 September 2015

Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com

Tags
As Salam.. Sekali jalan-jalan blog kekawan terjumpa satu Giveaway yang paling simple dan 100% milik beliau sendiri tanpa ada sponsor daripada mana-mana blogger lain.. Hebat boleh buat giveaway sendiri.. Lagi hebat apabila bukan giveaway bukan sekadar untuk blogger sahaja TAPI untuk peminat tegar Facebook pun ada juga..

Macam mana nak join??? AM copy semua syarat-syarat daripada blog empunya asal seperti di bawah ya…

giveaway


giveaway datang kembali...kali nih sempena bulan kemerdekaan , Ogos.
maka, ter nama lah giveaway ni sebagai MERDEKA GIVEAWAY BY HONEYONNEE.COM

hadiah nya , 2 botol Spring Bloom Aromatic Mist Dreamy Floral SimplySiti ( bukan sponsor drp Dato'Siti Nurhaliza tau....hadiah by myself...LOL )

TEMPOH GIVEAWAY BERLANGSUNG : 15 Ogos - 15 Sept 2015 . Pemenang akan diumumkan dalam masa seminggu selepas tarikh tamat.

GA ni saya bahagikan kepada 2 kategori : utk BLOGGER & FACEBOOKER ..so, 1 hadiah utk blogger yg bertuah dan 1 lg hadiah utk facebooker yang bertuah.. ..


Syarat-syaratnya simple je untuk BLOGGER (wajib buat tau..) :

1.                  Buat entri yang bertajuk "Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com" , copy banner di atas then letak kat entry korang yea. Lepas tu, korang nak buat netry apa saje, terpulang..taknak buat pun tak apa asalkan entry korang link ke GA nih ..
2.                  Follow blog Honeyonnee.Com 
3.                  LIKE Facebook Page  honeyonnee.com by scheetah  
4.                  klik  Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com  dan tekan button SHARE  
5.                  Bila dah selesai semua di atas, sila tinggalkan URL entry korang kat kotak komenentry ini.
Syarat-syaratnya simple je untuk FACEBOOKER (wajib buat tau..) :
1.                  LIKE Facebook Page  honeyonnee.com by scheetah  
2.                  klik  Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com  dan tekan button SHARE ke wall korang dan TAG 5 orang rakan Facebook korang.
3.                  Bila dah selesai semua di atas, sila tinggalkan komen "SELESAI" korang kat kotak komen SINI

 2 pemenang akan dipilih secara random dari random.org 




(akan diupdate pelan2 tanpa gopoh dan gapah..hihihii)

Nota Kaki :
Jika menang bersyukur la nanti. Badan dah wangi apa kata kita mencantikkan pula muka yang sedia cantik khas buat wanita mahupun lelaki. Jualan paling KERAS sekarang iaitu Firmax 3 dan Tati Skincare 5in1.

Artikel Terkait

2 comments

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Ok sis..akan AM singgah nanti...


EmoticonEmoticon