Isnin, 5 Oktober 2015

Along Misuari : Menang Giveaway September

Assalammualaikum...

Alhamdulillah... Rezeki Tuhan untuk bulan September 2015..
Tak disangka tak diduga..


AM telah menang 23 hadiah daripada Segmen Giveaway.. 3 hadiah daripada blog www.alongmisuari.com 
Mesti korang nak tahu kan Giveaway apa yang AM menang kan..

AM mulakan dengan blog www.alongmisuari.com dahulu..


  1. Merdeka Giveaway By Honeyonnee.com
  2. Giveaway September 2015 dan Bloglist di Ummiseri.com
  3. Mini Birthday Giveaway by MiminAdam


Keputusan Giveaway Yang Membuat AM menang..


Hadiah daripada Giveaway pertama AM adalah :-


Hadiah daripada Honeyonnee.com

Paling BEST.. Bukan sekadar Perfume sahaja.. Puan Mashitah juga bagi extra hadiah lagi..

Korang yang cari Supplement Shaklee ke Vitamin Shaklee ke boleh hubungi Pn. Mashitah melalui blog beliau sendiri Honeyonnee.com


Hadiah daripada Giveaway yang Kedua adalah :-

Hadiah daripada Ummiseri.com

Paling BEST lagi.. Zinc Complex sudah menjadi amalan AM sekian lama.. Tiba-tiba dapat hadiah zinc complex MEMANG gembira la AM...


Korang yang nak tips ke nak berita yang hangat ke review-review produk ke korang boleh lepak-lepak minum coke sambil cari maklumat kat ummiseri.com


Hadiah daripada Giveaway yang KeTiga adalah :-

Masih menunggu hadiah misteri dari cik mimin

Mai sini AM nak gosip nie.. Cik Mimin nie bujang lagi tau.. Orangya cantik dan alam mesra.. Kalau korang nak tahu gosip2 ke, tips memasak ke, macam2 ada dalam blog Cik mimin nie.. Klik SINI..



Alhamdulillah....
Rezeki Tuhan untuk AM...
Dapat la Isteri AM guna Perfume dan AM pula makan vitamin Zinc Complex








Artikel Terkait

14 comments

tahniah.... tahniah.. bestnye dapat hadiah.. :D

Terima kasih...
Alhamdulillah... Rezeki AM dan isteri

Terima kasih cik mimin

Tahniah am dapat zinc dari ummiseri...
ummiseri macam tau2 jer...am nie peminat zinc shaklee...:)

untungla. rezeki lbh :) tahniah :D

alhamdulillah,.tahniah.. ^_^

Terima kasih..
Alhamdulillah rezeki tuhan..
itu la cam tahu2 je...

Alhamdulillah...
Rezeki tuhan bagi..
Terima kasih

Alhamdulillah...terima kasih

Assalamulaikum tahniah ya

Walaikumusalam...
Terima kasih..
Alhamdulillah rezeki tuhan bagi...

Taniah, harap cepat la sampai brg tu...
Lain kali join lg ya...tq

Terima kasih sis.. Insyallah jika ada GA lagi akan sama2 join untuk memeriahkan GA kekawan..


EmoticonEmoticon