Selasa, 13 Oktober 2015

Review : Sabun PamoArgan Paling AWESOME..

Hari ini banyak sangat produk kecantikan sehingga mana kita sendiri PENING nak pilih yang mana sesuai dengan kulit kita. Betul tak?

Am juga mempunyai kulit yang sensitif walaupun AM seorang lelaki.. Dah pelbagai produk kecantikkan kulit yang AM gunakan. TAPI.. iklan je best-best, hasil pula amat mengewakan..

Tapi kini AM dah pun jumpa dengan satu produk kecantikkan yang menggunakan 100% bahan alam untuk merawat kulit AM yang sensitif ini. AM juga amat mengenali pemilik produk ini.

Dengan hanya mencuba terus jatuh cinta dan kesan penggunaan juga amat cepat dan postif..

Nak tahu??? AM pergenalkan Sabun PamoArgan daripada rangkaian LeoRa...



Sabun PamoArga ini diperbuat daripada 6 bahan utama antaranya adalah Minyak 
Argan dan Delima.

Mampu merawat dan mengembalikan keremajaan kulit wajah kita.




Kelebihan Sabun "PamoArgan" :-

~ Mencerahkan kulit seawal 1 HARI

~ Merawat JERAWAT

~ Memudarkan JERAGAT

~ Melembabkan kulit wajah


~ Menegangkan kulit wajah


~ Menganjalkan kulit wajah


~ Glowing


~ Menutup p
ori wajah

~ Memudarkan parut dan luka lama

~ Memberikan kesan wajah kemerahan asli


~ Meremajakan kulit wajah


~ Memberikan rasa segar pada wajah



* Boleh juga digunakan untuk BADAN...



Testimonial

Tanpa bukti tentu susah nak percaya akan sesuatu produk nie.. AM sertakan bukti-bukti yang tidak mungkin untuk ditipu lagi..



Puan Norizan telah menggunaka dan amat berpuas hati...



Bukti keberkesan penggunaan Sabun PamoArgan


lagi bukti pengguna yang berpuas hati dengan Sabun PamoArgan


Lelaki juga sesuai untuk menggunakan Sabun PamoArgan


1 hari SAHAJA dah nampak kesan yang amat ketara...



Rami sudah yang BERPUAS HATI dan REPEAT ODER Sabun PamoArgan nie..

Try sekali, Pasti nak pakai HARI-HARI..

Macam mana nak ORDER???

ORDER DISINI..



NANTI !!!!!!


AM nak kasi Special OFFER.....

Terhad kepada 5 pembeli sahaja....

Beli 2 Sabun PamoArga FREE Postage...

Beli 3 Sabun PamoArgan FREE Postage + Minyak Wangi For Men "Sage" yang berharga RM70.. nak kasi FREE nie...


Berapa HARGA Sabun PamoArgan nie???
MAHAL ke???

Harga Pasaran : RM 49.00

Harga AM nak Kasi......
.
.
.
.

Harga Promosi : RM 39.00 ( Bila-bila masa sahaja akan naik kepada harga pasaran)




CEPATTTT....

.

Artikel Terkait

4 comments

Promosi hebat yang sukar dilupakan oleh hanya 5 pembeli sahaja...

grab the oppurtunity...

Jom santai-santai join Giveaway
Giveaway Nurfuzie Dot Com #1

Dah nak closed dah promosi nie..Hihihi

wah menarik!
jom join sini http://farahanasharif.blogspot.my/2015/10/jom-join-giveaway-dari-ourlovebondingcom.html :)

Memang menarik sangat2...


EmoticonEmoticon