Jumaat, 2 Oktober 2015

Tips Dapatkan Badan Six pack..KHAS buat Lelaki Maskulin

Artikel nie pasti ramai LELAKI MASKULIN suka nie..Apa taknya sekarang semua lelaki gila nak dapat body six pack. Termasuk AM juga TAPI perut terus maju ke hadapan..kikikiki
tips badan six pack

Semua lelaki nak badan six pack..Yang bujang-bujang tak pe la nak buat six pack..Yang dah kahwin kena Tanya isteri dulu ya..Ada wanita yang agak geli dengan body korang yang six pack tau..

Nak dapat badan six pack BUKAN susah pun tau..Korang follow je apa yang AM nak kongsi kat bawah nie.. Yang penting korang kena konsisten tau.. Jangan sekejap buat sekejap lupa pulak. Memang tak kan dapat la six pack yang korang idamkan. Korang juga boleh membaca 7 Tips hilangkan perut buncit dengan cepat.

Sila ikut dan amalkan..Konsisten adalah kunci kepada kejayaan….

1. BERSENAM TURUNKAN BERAT BADAN
Sebelum korang memulakan latihan untuk mendapat six pack, korang kena turunkan berat badan terlebih dahulu.

Tips Dapatkan Badan Six pack..KHAS buat Lelaki Maskulin

Senaman yang utama ialah senaman yang mampu membakar lemak dalam badan adalah senaman kardio seperti berlari, berbasikal dan berjalan. Korang kena lakukan secara berterusan tau bukan sekadar pemanas badan sahaja.

Korang juga boleh dapatkan Panduan Turunkan 5KG dalam SEMINGGU sahaja.

2. LAKUKAN SENAMAN PERUT
Antara senaman perut yang boleh dilakukan bagi membina otot six pack di kawasan abdomen ialah tekan tubi sit up dan crunches. Jika di rumah korang  tidak memiliki peralatan yang sesuai, anda boleh lakukan di mana-mana sahaja tempat yang sesuai.

Tips Dapatkan Badan Six pack..KHAS buat Lelaki Maskulin

Senaman nie korang kena konsisten tau.. Bukan buat time korang ingat je tau..Korang try la buat 2 minggu je secara konsisten pasti korang akan Nampak kesan.
Korang juga boleh merujuk post AM sebelum ini Masalah Perut Buncit.. Tips UntukElakkan Buncit Semakin Teruk..

3. AMALKAN PEMAKANAN SEIMBANG
Pola pemakanan yang teratur merupakan kunci utama untuk membentuk perut six pack. Jangan korang makan semua benda tau..

Tips Dapatkan Badan Six pack..KHAS buat Lelaki Maskulin

Korang hanya perlu mengurangkan pengambilan kalori, gula, karbohidrat dan lemak. Sebaik-baiknya ambil makanan yang kaya dengan protein seperti ikan, daging putih (ayam), tenusu dan kekacang.

Selain itu, digalakkan minum air mineral setiap awal pagi selepas bangun daripada tidur. Menurut kajian, pengambilan air putih sebanyak dua gelas selepas bangun tidur meningkatkan kadar metabolisme tubuh sehingga 24%.

Dengan meminum air masak setiap pagi juga mampu membersihkan buah pinggang korang.
Tips Dapatkan Badan Six pack..KHAS buat Lelaki Maskulin

3 perkara paling ringkas untuk korang dapatkan badan six pack.. Senaman untuk dapat six pack sebaiknya korang dapat bantuan daripada jurulatih di mana-mana gym atau pusat senaman.

Semoga perkongsian ini dapat membantu sahabat AM untuk mendapatkan badan six pack dengan jaya.

Badan korang berbau??
Korang pening nak mewangikan badan korang?
Korang nak awek-awek usha korang??
Korang nak minyak wangi PREMIUM dengan harga MURAH

Jom usha DISINI.. Jangan lupa KLIK SINI




Artikel Terkait

2 comments

senaman memang penting untuk shape kan body .

Yup.. Semua nak senaman..jaga makan pun kalau x diet memang tak kemana juga


EmoticonEmoticon