Ads

Isnin, 9 November 2015

Masalah Sakit Sendi DIHAPUSKAN Dengan ....

Sakit sendi seperti sakit sendi lutut, sakit sendi pinggang, sakit sendi bahu, sakit sendi jari, sakit sendi lutut dan lain-lain menyebabkan anggota tubuh di bahagian tersebut berasa tegang, lenguh, bengkak dan berasa sakit yang tak terperi.

Tambah kasihan melihat atuk, nenek ibu bapa menahan kesakitan akibat sakit sendi dan sudahnya bila terlampau sakit terpaksa menelan pain killer. Pain killer hanya bertindak mengurangkan rasa sakit tak terperi dan tidak pun merawat sakit sendi. Dan lagi jika digunakan dalam tempoh yang panjang berisiko merosakkan organ dalaman.

bagaimana dengan pengambilan supplement yang mampu mengubah segala kesakitan sendi pulih dengan cepat dan memberi kelegaan kepada ibubapa kita...

Shaklee mempunyai jawapan yang pasti..

Masalah Sakit Sendi DIHAPUSKAN Dengan


Manfaat Shaklee Advanced Joint Health ini ialah dalam  3 cara iaitu:
  • Menyokong keselesaan sendi (Ekstrak Boswellia) dengan menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Ekstrak Boswellia digunakan dalam perubatan Ayuveda untuk menyokong kesihatan sendi sejak berkurun lamanya,. bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.
  • Bertindak sebagai kusyen ( (Ekstrak jagung) membantu mengekalkan tulang rawan. Ekstrak jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi untuk meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan. Glukosamina ialah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sendi. Ia juga ditemui dalam tendon dan ligamen.
  • Memelihara tisu penyambung yang sihat (zink, tembaga, mangan dan vitamin C). Sebagai nutrien pentinng dalam kesihatan sendi, zink, tembaga, mangan  dan vitamin C membekal sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi.
Masalah Sakit Sendi DIHAPUSKAN Dengan


Kekalkan kesihatan sendi, yang aktif dan lasak terutama sekali gologan dewasa dan warga tua. Bagi jutaan orang yg mempunyai ketidakselesaan sendi, aktiviti biasa seperti membengkok, duduk dan berjalan pun terasa begitu mencabar.

Elakkan ketidakselesaan sendiri menghalang anda daripada bergerak aktif dan melakukan perkara-perkara yang anda gemari. Pencegahan awal boleh menjadikan anda sihat pada masa akan datang. Sama ada anda penghidap sakit sendi atau pun tidak, adalah penting anda mendapatkan nutrisi sendi seiring dengan peningkatan usia.

JHT mengandungi bahan-bahan :-
1.     Extrak Boswellia
2.     Bebas Kondroitin
3.     Formula sayur-sayuran
4.     Vitamin C
5.     Zink,tembaga & mangan

Masalah Sakit Sendi DIHAPUSKAN Dengan


Cara Pemakanan JHT adalah :-
·        2 kapsul sekali sehari selepas sarapan pagi.


Cara Pembelian 
Boleh hubungi AM sendiri untuk mendapat harga TERISTIMEWA JHT..

Masalah Sakit Sendi DIHAPUSKAN Dengan


Setiap pembelian produk Shaklee dengan AM akan mendapat sticker kesetiaan untuk menebus HADIAH misteri dari AM…WhatsApp AM : 0172945851 atau KLIK SINI

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon