Khamis, 14 April 2016

Jana RM 60 000 Sebulan Hanya Uruskan Uber


Jika pemandu Uber mampu menjana pendapatan lumayan setiap bulan, anda juga boleh menjana pendapatan yang sama walaupun anda tidak memandu kereta dan tanpa keluar dari rumah membawa penumpang. Rahsia ini telah dibongkarkan oleh seorang penulis yang telah Berjaya mendapat pendapatan sebanyak RM 60 000 sebelum menerusi Uber. AM percaya ramai yang berminat untuk mengetahui bagaimana beliau mampu menjana pendapatan RM 60 000 sebulan menerusi Uber.

Jana RM 60 000 Sebulan Hanya Uruskan Uber

Beliau mendakwa cara ini turut diketahui dan dikendalikan sendiri oleh Uber. Menurut beliau, rahsia ini didedahkan sendiri oleh seeorang pemandu Uber. Pada mulanya, beliau mendaftar dan memandu dengan Uber. Buat permulaan, belaiu menjana pendapatan antara RM 5000 sehingga RM 8000 hanya dengan Uber. Namun jumlah tersebut tidak mengcukupi untuk menampung bayaran komitmen beliau. Akhirnya beliau telah menjumpai cara ini setelah memerah otak membuat kajian dan ujikaji sendiri.

Sebulan RM 5000 Tidak Mencukupi

Katanya, dengan memanipulasi Uber, pendapatan beliau meningkat kepada RM 80 000 sehingga RM 100 000 sebulan tanpa keluar memandu kereta Uber. Pendapatan tersebut telah dilaburkan untuk membuka perniagaan francais dan stesen minyak. Rahsia ini beliau dedahkan kerana mahu orang lain mendapat keuntungan yang sama seperti belaiu.

Jadi apakah tindakan anda setelah membaca kisah beliau? Adakah anda hanya mahu melihat kejayaan orang lain? Bukankah lebih baik anda cipta kejayaan anda sendiri? Jika beliau sudah memiliki mesin duit dari UBer, bukankah anda juga boleh buatperkara yang sama?

Panduan Lengkap Bisnes Uber

Beliau sudah  pun menulis sebuah panduan lengkapmenguruskan bisnes Uber dari rumah untuk anda. Ia adalah panduan langkah demi langkah bisnes dengan Uber yang boleh dibaca dalam masa yang singkat sahaja. Ianya tidak sesukar mana pun, AM percaya ramai anda kita tidak akan bangkrap dengan memiliki panduan ini.

Jana RM 60 000 Sebulan Hanya Uruskan Uber

Perlu diingatkan sekali lagi, kita tidak perlu menjadi pemandu Uber untuk menjana pendapatan lumayan ini. Kita hanya perlu ikut panduan yang beliau tulis sahaja. Modal kita adalah memiliki panduan tersebut dari beliau. Berikut adalah langkah-langkah yang perlu anda lakukan untuk menjanakan pendapatn dengan Uber tanpa perlu memandu kereta.
  1.  Dapatkan panduan Bisnes Uber di RahsiaUber
  2. Baca dan ikuti arahan yang diberikan
  3. Pergi ke laman web Uber Malaysia dan daftarkan sebagai Uber Partner.
  4. Mulakan praktikkan panduan Bisnes Uber untuk menjana pendapatan yang pertama.

Baiklah, itu sahaja yang perlu anda lakukan untuk menjana pendapatan daripada Uber. Dari masa ke semasa pihak Uber akan menghantar email dan memberitahu anda bagaimana untuk mendapatkan RM 250 bagi setiap pemandu yang anda rujuk kepada Uber.


Artikel Terkait


EmoticonEmoticon