Selasa, 19 Julai 2016

Letupkan Jualan Di Instagram.. Memang Berbaloi GILA !!

Instagram… 

3 Tips Tingkatkan Jualan Di Instagram. AM bagi tips PERCUMA sahaja...

Ramai antara kita yang guna Instagram untuk berkongsi gambar-gambar kenangan untuk dikongsi bersama follower. Ada juga antara kita yang menggunakan Instagram untuk melajukan dan melancarkan pelbagai produk kesihatan, kecantikkan malah segala pakaian pun ada juga di dalam Instagram.

Letupkan Jualan Di Instagram.. Memang Berbaloi GILA !!

Tahukah kita semua..
Letupkan Jualan Di Instagram.. Memang Berbaloi GILA !!

Trend 2016 dah berubah… dah tak macam dulu!
Kos untuk buat iklan di Facebook semakin mahal! Kalau dulu, satu klik anda boleh dapat dengan nilai 1 sen, tapi sekarang.. ianya mungkin hanya dalam mimpi sahaja!


Mahu buat iklan percuma di facebook?Tinggal harapan sahajalah.... Kadar capaian (reach) bagi setiap post di facebook kini sangat sedikit. Jika anda mahu post anda dilihat oleh ramai orang.. anda kena bayar!


Jika dulu.. orang suka sembang, lepak & borak-borak dekat Facebook Group, tetapi sekarang tidak lagi, dengan kadar capaian yang sangat rendah dan dipenuhi dengan pelbagai iklan…


Orang dah mula berpindah ke Instagram sebagai tempat mereka berkumpul dan berinteraksi antara mereka..


Mengikut trend ini kita mungkin semua nampak akan peluang untuk kita semua berniaga menggunakan Instagram.


Letupkan Jualan Di Instagram.. Memang Berbaloi GILA !!

TETAPI…

Adakah kita betul-betul memahami akan cara dan teknik yang betul menggunakan Instagram???
Kenapa Selama Ini Aku Tak Berjaya Buat Jualan Di Instagram?
Kalau Adapun, Slow Sangat!”
Jawapannya adalah…
Sebab tiada guru yang sudi ajar anda cara yang betul. Anda main hentam jer. Itulah sebab, jualan yang anda terima slow (..mungkin tiada langsung).
Selama ni anda main letak je iklan di Instagram. Apa yang anda buat?
Anda kumpul follower secara manual (dah lah penat). Dah siap kumpul, anda terus buat promosi, promosi & promosi.


Ada orang kisah dengan promosi anda?
Mungkin juga anda yang jenis suka komen: “Visit my IG.. visit my IG.. visit my IG”
Bosan tau tak… Anda kena sedar... Taktik tu dah lapuk.
Orang dah tahu taktik anda & mereka akan menyampah kalau anda buat benda ni dekat status mereka. Anda akan diunfollow!


Jika anda serius nak tahu betul-betul. The real secret saya lonjakkan follower yang targeted, aktif & real person dalam masa singkat.

Sekaranglah masanya yang ditunggu-tunggu…



Ramai yang akan bertanya.. Betul ke boleh tingkatkan jualan dengan teknik Instagram Kaboom! Nie?? Boleh percaya ke??

Nak bukti??? Teruskan membaca lagi…Dibawah adalah bukti yang real dan nyata..


Letupkan Jualan Di Instagram.. Memang Berbaloi GILA !!

Masih tak percaya??? Nak lagi power dan peningkatan melebihi 1000%???

Letupkan Jualan Di Instagram.. Memang Berbaloi GILA !!


 Bagaimana??? BERMINAT.. Dapatkan DISINI..

Apa yang bakal dipelajari dengan Teknik Instagram Kaboom! ??

1.     Bahagian Pengenalan
2.     Apa itu Instagram
3.     Kenapa Kedai Online Instagram?
4.     Langkah-langkah Meletupkan Jualan di Instagram
5.     Bina Follower
6.     Berinteraksi Dengan Follower Anda
7.     9 Point Emas Posting di Instagram

Bukan itu sahaja… Nak BONUS pun boleh juga… Dapatkan Teknik Instagram Kaboom ! bersama 3 BONUS yang memang GILA-GILA…

Dapatkan sekarang Teknik InstagramKaboom !!



Artikel Terkait

2 comments

tu dia.

sampai gila dia punya letupan.

Memang GILA punya letupan..dah macam mercun di hari raya dah..


EmoticonEmoticon