Selasa, 2 Januari 2018

Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco

Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco | Coinomi adalah tempat yang mudah untuk mengumpul segala mata wang digital yang telah di mining di Simpleco yang sebelum ini AM kongsikan.

Masih belum baca? Korang boleh baca sekarang Simplecoin Memudahkan Mining Dogecoin

Korang dah cukup ke 1 500 000 hashes di dalam akaun Simpleco.in?? Dah cukup atau lebih daripada itu, AM ucapkan TAHNIAH dan korang perlu berbangga dengan diri korang semua.

Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco |Coinomi adalah tempat yang mudah untuk mengumpul segala mata wang digital yang telah di mining di Simpleco yang sebelum ini AM kongsikan.  Masih belum baca? Korang boleh baca sekarang   Korang dah cukup ke 1 500 000 hashes di dalam akaun Simpleco.in?? Dah cukup atau lebih daripada itu, AM ucapkan TAHNIAH dan korang perlu berbangga dengan diri korang semua.  Yang sebenarnya, untuk mining secara serius semestinya korang memerlukan peralatan yang betul dan sesuai dengan tugas-tugas mining ini yang pasti akan memakan masa 24 jam sehari dan setiap hari tanpa henti. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco  Tidak mudah untuk menjadi mudah dan tidak sukar untuk menjadinya mudah jika korang ada kemahuan dan juga sedikit baget yang sesuai.  Bukan isu baget atau peralatan yang AM nak kongsikan tetapi AM nak kongsikan satu aplikasi yang mudah dan hanya perlu di “install” di dalam smartphone korang sahaja.  Coinomi Aplikasi Yang Mudah dan Mesra  Apa yang korang perlu lakukan adalah download aplikasi Coinomi di dalam Play Store korang dan tunggu sehingga selesai.  Seterusnya korang perlu mendaftarkan diri korang atau Sign Up sahaja.Apabila selesai daftar semua.   Korang hanya perlu pilih mata wang mana yang korang nak dipaparkan. AM lebih kepada apa yang ada di dalam Simpleco sahaja dan tambah dengan Bitcoin sahaja. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco


Yang sebenarnya, untuk mining secara serius semestinya korang memerlukan peralatan yang betul dan sesuai dengan tugas-tugas mining ini yang pasti akan memakan masa 24 jam sehari dan setiap hari tanpa henti. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco

Tidak mudah untuk menjadi mudah dan tidak sukar untuk menjadinya mudah jika korang ada kemahuan dan juga sedikit baget yang sesuai.

Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco |Coinomi adalah tempat yang mudah untuk mengumpul segala mata wang digital yang telah di mining di Simpleco yang sebelum ini AM kongsikan.  Masih belum baca? Korang boleh baca sekarang   Korang dah cukup ke 1 500 000 hashes di dalam akaun Simpleco.in?? Dah cukup atau lebih daripada itu, AM ucapkan TAHNIAH dan korang perlu berbangga dengan diri korang semua.  Yang sebenarnya, untuk mining secara serius semestinya korang memerlukan peralatan yang betul dan sesuai dengan tugas-tugas mining ini yang pasti akan memakan masa 24 jam sehari dan setiap hari tanpa henti. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco  Tidak mudah untuk menjadi mudah dan tidak sukar untuk menjadinya mudah jika korang ada kemahuan dan juga sedikit baget yang sesuai.  Bukan isu baget atau peralatan yang AM nak kongsikan tetapi AM nak kongsikan satu aplikasi yang mudah dan hanya perlu di “install” di dalam smartphone korang sahaja.  Coinomi Aplikasi Yang Mudah dan Mesra  Apa yang korang perlu lakukan adalah download aplikasi Coinomi di dalam Play Store korang dan tunggu sehingga selesai.  Seterusnya korang perlu mendaftarkan diri korang atau Sign Up sahaja.Apabila selesai daftar semua.   Korang hanya perlu pilih mata wang mana yang korang nak dipaparkan. AM lebih kepada apa yang ada di dalam Simpleco sahaja dan tambah dengan Bitcoin sahaja. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco


Bukan isu baget atau peralatan yang AM nak kongsikan tetapi AM nak kongsikan satu aplikasi yang mudah dan hanya perlu di “install” di dalam smartphone korang sahaja.

Coinomi Aplikasi Yang Mudah dan Mesra


Apa yang korang perlu lakukan adalah download aplikasi Coinomi di dalam Play Store korang dan tunggu sehingga selesai.

Seterusnya korang perlu mendaftarkan diri korang atau Sign Up sahaja. Apabila selesai daftar semua.

Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco |Coinomi adalah tempat yang mudah untuk mengumpul segala mata wang digital yang telah di mining di Simpleco yang sebelum ini AM kongsikan.  Masih belum baca? Korang boleh baca sekarang   Korang dah cukup ke 1 500 000 hashes di dalam akaun Simpleco.in?? Dah cukup atau lebih daripada itu, AM ucapkan TAHNIAH dan korang perlu berbangga dengan diri korang semua.  Yang sebenarnya, untuk mining secara serius semestinya korang memerlukan peralatan yang betul dan sesuai dengan tugas-tugas mining ini yang pasti akan memakan masa 24 jam sehari dan setiap hari tanpa henti. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco  Tidak mudah untuk menjadi mudah dan tidak sukar untuk menjadinya mudah jika korang ada kemahuan dan juga sedikit baget yang sesuai.  Bukan isu baget atau peralatan yang AM nak kongsikan tetapi AM nak kongsikan satu aplikasi yang mudah dan hanya perlu di “install” di dalam smartphone korang sahaja.  Coinomi Aplikasi Yang Mudah dan Mesra  Apa yang korang perlu lakukan adalah download aplikasi Coinomi di dalam Play Store korang dan tunggu sehingga selesai.  Seterusnya korang perlu mendaftarkan diri korang atau Sign Up sahaja.Apabila selesai daftar semua.   Korang hanya perlu pilih mata wang mana yang korang nak dipaparkan. AM lebih kepada apa yang ada di dalam Simpleco sahaja dan tambah dengan Bitcoin sahaja. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco


Korang hanya perlu pilih mata wang mana yang korang nak dipaparkan. AM lebih kepada apa yang ada di dalam Simpleco sahaja dan tambah dengan Bitcoin sahaja. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco

Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco |Coinomi adalah tempat yang mudah untuk mengumpul segala mata wang digital yang telah di mining di Simpleco yang sebelum ini AM kongsikan.  Masih belum baca? Korang boleh baca sekarang   Korang dah cukup ke 1 500 000 hashes di dalam akaun Simpleco.in?? Dah cukup atau lebih daripada itu, AM ucapkan TAHNIAH dan korang perlu berbangga dengan diri korang semua.  Yang sebenarnya, untuk mining secara serius semestinya korang memerlukan peralatan yang betul dan sesuai dengan tugas-tugas mining ini yang pasti akan memakan masa 24 jam sehari dan setiap hari tanpa henti. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco  Tidak mudah untuk menjadi mudah dan tidak sukar untuk menjadinya mudah jika korang ada kemahuan dan juga sedikit baget yang sesuai.  Bukan isu baget atau peralatan yang AM nak kongsikan tetapi AM nak kongsikan satu aplikasi yang mudah dan hanya perlu di “install” di dalam smartphone korang sahaja.  Coinomi Aplikasi Yang Mudah dan Mesra  Apa yang korang perlu lakukan adalah download aplikasi Coinomi di dalam Play Store korang dan tunggu sehingga selesai.  Seterusnya korang perlu mendaftarkan diri korang atau Sign Up sahaja.Apabila selesai daftar semua.   Korang hanya perlu pilih mata wang mana yang korang nak dipaparkan. AM lebih kepada apa yang ada di dalam Simpleco sahaja dan tambah dengan Bitcoin sahaja. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco

Bitcoin adalah tanda aras bagi mana-mana mata wang digital buat masa sekarang. Seperti mana sebelum ini AM kongsikan untuk mining Bitcoin semakin sukar dan mata wang digital lain adalah alternatifnya.

Berbalik kepada Coinomi tadi, setelah korang pilih sudah mata wang digital yang korang minat untuk withdraw dari Simpleco. Apa yang korang perlu buat adalah dapatkan “address wallet” bagi wang digital yang korang nak withdraw sama ada Dogecoin, Clam atau PIVX.

Setiap mata wang digital ini mempunyai address wallet yang berbeza jangan pula korang tertukar nanti. Contoh address wallet AM seperti di bawah :-

Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco |Coinomi adalah tempat yang mudah untuk mengumpul segala mata wang digital yang telah di mining di Simpleco yang sebelum ini AM kongsikan.  Masih belum baca? Korang boleh baca sekarang   Korang dah cukup ke 1 500 000 hashes di dalam akaun Simpleco.in?? Dah cukup atau lebih daripada itu, AM ucapkan TAHNIAH dan korang perlu berbangga dengan diri korang semua.  Yang sebenarnya, untuk mining secara serius semestinya korang memerlukan peralatan yang betul dan sesuai dengan tugas-tugas mining ini yang pasti akan memakan masa 24 jam sehari dan setiap hari tanpa henti. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco  Tidak mudah untuk menjadi mudah dan tidak sukar untuk menjadinya mudah jika korang ada kemahuan dan juga sedikit baget yang sesuai.  Bukan isu baget atau peralatan yang AM nak kongsikan tetapi AM nak kongsikan satu aplikasi yang mudah dan hanya perlu di “install” di dalam smartphone korang sahaja.  Coinomi Aplikasi Yang Mudah dan Mesra  Apa yang korang perlu lakukan adalah download aplikasi Coinomi di dalam Play Store korang dan tunggu sehingga selesai.  Seterusnya korang perlu mendaftarkan diri korang atau Sign Up sahaja.Apabila selesai daftar semua.   Korang hanya perlu pilih mata wang mana yang korang nak dipaparkan. AM lebih kepada apa yang ada di dalam Simpleco sahaja dan tambah dengan Bitcoin sahaja. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco

Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco |Coinomi adalah tempat yang mudah untuk mengumpul segala mata wang digital yang telah di mining di Simpleco yang sebelum ini AM kongsikan.  Masih belum baca? Korang boleh baca sekarang   Korang dah cukup ke 1 500 000 hashes di dalam akaun Simpleco.in?? Dah cukup atau lebih daripada itu, AM ucapkan TAHNIAH dan korang perlu berbangga dengan diri korang semua.  Yang sebenarnya, untuk mining secara serius semestinya korang memerlukan peralatan yang betul dan sesuai dengan tugas-tugas mining ini yang pasti akan memakan masa 24 jam sehari dan setiap hari tanpa henti. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco  Tidak mudah untuk menjadi mudah dan tidak sukar untuk menjadinya mudah jika korang ada kemahuan dan juga sedikit baget yang sesuai.  Bukan isu baget atau peralatan yang AM nak kongsikan tetapi AM nak kongsikan satu aplikasi yang mudah dan hanya perlu di “install” di dalam smartphone korang sahaja.  Coinomi Aplikasi Yang Mudah dan Mesra  Apa yang korang perlu lakukan adalah download aplikasi Coinomi di dalam Play Store korang dan tunggu sehingga selesai.  Seterusnya korang perlu mendaftarkan diri korang atau Sign Up sahaja.Apabila selesai daftar semua.   Korang hanya perlu pilih mata wang mana yang korang nak dipaparkan. AM lebih kepada apa yang ada di dalam Simpleco sahaja dan tambah dengan Bitcoin sahaja. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco


Masa untuk Withdraw dari Simpleco.in


Dah selesai dengan Coinomi, mesti korang dah tak sabar untuk withdraw kan. Korang hanya perlu ikut sahaja beberapa langkah mudah macam di bawah :-

Mula-mula korang kena log in ke akaun Simpleco.in dahulu dan tengok bahagian kiri di tengah. Korang akan lihat paparan Dashboard, Refer Friend, Account, Ranking dan FAQ. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco

Korang hanya perlu klik pada Withdraw dan sekali lagi klik pada Withdraw untuk paparan seperti dibawah :-

Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco |Coinomi adalah tempat yang mudah untuk mengumpul segala mata wang digital yang telah di mining di Simpleco yang sebelum ini AM kongsikan.  Masih belum baca? Korang boleh baca sekarang   Korang dah cukup ke 1 500 000 hashes di dalam akaun Simpleco.in?? Dah cukup atau lebih daripada itu, AM ucapkan TAHNIAH dan korang perlu berbangga dengan diri korang semua.  Yang sebenarnya, untuk mining secara serius semestinya korang memerlukan peralatan yang betul dan sesuai dengan tugas-tugas mining ini yang pasti akan memakan masa 24 jam sehari dan setiap hari tanpa henti. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco  Tidak mudah untuk menjadi mudah dan tidak sukar untuk menjadinya mudah jika korang ada kemahuan dan juga sedikit baget yang sesuai.  Bukan isu baget atau peralatan yang AM nak kongsikan tetapi AM nak kongsikan satu aplikasi yang mudah dan hanya perlu di “install” di dalam smartphone korang sahaja.  Coinomi Aplikasi Yang Mudah dan Mesra  Apa yang korang perlu lakukan adalah download aplikasi Coinomi di dalam Play Store korang dan tunggu sehingga selesai.  Seterusnya korang perlu mendaftarkan diri korang atau Sign Up sahaja.Apabila selesai daftar semua.   Korang hanya perlu pilih mata wang mana yang korang nak dipaparkan. AM lebih kepada apa yang ada di dalam Simpleco sahaja dan tambah dengan Bitcoin sahaja. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco

Paparan nie korang boleh pilih nak withdraw mata wang digital yang mana antara 3 jenis iaitu Clam, Dogecoin atau PIVX.

Korang hanya perlu masukkan nilai hashes kat atas sahaja dan pastikan jumlah yang korang masukkan mesti lebih daripada minimum hashes yang diperlukan untuk withdraw, jika
  • Clam – Minimun payout adalah 100 000 hashes
  • Dogecoin – Minimun payout adalah 1 500 000 hashes
  • PIVX – Minimun adalah 1 000 000 hashes


Lankah seterusnya korang masukkan jumlah hashes pada ruang “Amount of hashes to payout” dan juga address wallet pada ruangan “Set payout address” dan klik Withdraw. Coinomi Tempat Pengumpulan Wang Digital Selepas Simpleco

Tunggu sehingga payout di luluskan setiap 5 jam sekali. Bila dah lulus korang boleh buka aplikasi Coinomi untuk memastikan simpleco.in telah pun memasukkan jumlah yang betul.

Apa yang kena buat lagi?teruskan mining menggunakan Simpleco.in ini untuk menjana pendapatan korang sendiri.

Perkara percuma tidak harus di sia-siakan kerana kita MALAS berusaha. Jalan telah di tunjukkan apa yang perlu dilakukan adalah laksanakan sahaja.

Semoga perkongsian ini dapat membantu korang untuk mining di Simpleco.in dan memudahkan lagi apabila untuk witdraw ke Coinomi.


Simpleco.in - Cryptocoin mining made simple!

Artikel Terkait

4 comments

Masih kurg faham lagi pasal wang digital ni..

Good sharing, nice information

Kena banyak membaca lagi...


EmoticonEmoticon