Ads

Jumaat, 2 November 2018

11.11 Festival Membeli Belah – JUALAN SEHARI TERBESAR di Lazada kini bermula !

11.11 Festival Membeli Belah JUALAN SEHARI TERBESAR di Lazada kini bermula ! | Bulan November datang lagi dan perang jualan besar besaran pun akan bermula. Tidak terkecuali dari Lazada yang sentiasa mengadakan jualan besar-besaran pada 11.11.2018, ingat hanya sehari sahaja jualan gila-gila ini dilakukan.
Percaya atau tidak, harga yang ditawarkan serendah RM , diskaun sehingga 90%. Ditambah lagi dengan wang tunai yang cukup besar. Rugi jika sesiapa sahaja yang tidak mengambil peluang kali ini. SLASH IT and SHAKE IT


Lazada’s Wonderland

Pihak Lazada juga menyediakan baucar yang boleh ditebus dengan lazada’s wonderland iaitu hanya dengan menerokai jenama kesukaan dan mengumpul baucar promosi bermula 1 November sehingga 10 November dan baucar boleh digunakan pada 11.11 Festival Membeli Belah JUALAN SEHARI TERBESAR di Lazada kini bermula !
Harus di ingat untuk mengumpul baucar ini ada masa yang perlu anda berwaspada kerana bukan 24 jam dibuka untuk mengumpul baucar ini.

Hanya 2 waktu sahaja masa yang perlu anda ingatkan iaitu 11 pagi sehingga 11.10 pagi dan juga 5 petang sehingga 5.10 petang. Semua baucar promsi dari jenama, penjual dan lazada hanya boleh dikumpulkan bermula 1 November sehingga 10 November, hanya boleh digunakan pada 11 November sahaja.

3 Produk Yang AM Nak Sangat Beli Sempena Lazada 11.11 Shopping FestivalGarmin Vivomove HR Premium Stylish Hybrid SmartwatchJam tangan yang sudah lama menjadi ngidaman AM, biasanya AM akan bertukar jam tangan setiap beberapa tahun sekali. Entah macam mana tertiba sahaja jatuh cinta dengan keanggunan dan elegen Garmin Vivomove HR Premium. 11.11 Festival Membeli Belah JUALAN SEHARI TERBESAR di Lazada kini bermula !

Garmin vivomove HR ini mempunyai 2 versi iaitu Premium dan Sport. Berbeza pada tali sahaja. Paling AM suka mengenai jam tangan ini adalah applikasi yang ada yang mungkin tiada pada jam tangan yang lain, iaitu “Stress Tracking”.


Secara tidak langsung kita boleh memantau tahap “Stress” dan merancang untuk mengurangkan stress dengan berehat atau bersenam. Stress boleh menyebabkan beberapa penyakit yang kritikal jika tidak menguruskan dengan betul.


Sony HT-RT3 5.1ch Home Cinema SoundbarSalah satu peralatan rumah yang belum lagi tertunai adalah soundbar dari Sony yang menjadi kegilaan AM selepas Rumah Idaman siap 2 tahun lalu. 11.11 Festival Membeli Belah JUALAN SEHARI TERBESAR di Lazada kini bermula !

Kenapa Sony dan bukan jenama lain seperti JBL atau Panasonic?? Ke dua-dua jenama ini AM telah menguji dan hanya Sony sahaja yang dapat memenuhi cita rasa AM dan isteri.

Harga yang di tawarkan juga lebih murah berbanding dengan jenama JBL mahupun Panasonic. Kualiti tidak dapat di bandingkan lagi. Tidak perlu lagi ke pawagan dengan Sony HT-RT3 5.1ch Home Cinema Soundbar.

SK II Pitera Essence Set

Tidak lengkap rasanya jika diberi 3 pilihan barangan yang AM nak beli di Lazada pada Festival 11.11 nanti tanpa keperluan barangan isteri tercinta juga.

Selalunya barangan isteri adalah pilihan yang utama kerana isteri adalah tulang belakang keluarga AM. Banyak pengorbanan yang dicurahkan isteri kepada AM selama ini. 11.11 Festival Membeli Belah JUALAN SEHARI TERBESAR di Lazada kini bermula !

Sebagai penghargaan dari suami untuk isteri tercinta adalah SK II Pitera Eccense Set. Kenapa SK II yang menjadi pilihan AM untuk isteri? Ini kerana produk SK II telah terjamin dan terbukti sesuai dengan kulit muka isteri AM.

Sebelum ini juga AM pernah menghadiahkan produk dari SK II kepada isteri sempena hari lahirnya juga. Sehingga kini isteri masih lagi setia dengan produk SK II yang diberi di Lazada.

Lazada menyediakan kemudahan membeli belah dengan harga yang cukup gila berbanding dengan mana-mana laman web membeli belah yang ada di Malaysia. Harga yang ditawarkan sentiasa murah dengan jaminan pulangan balik jika tidak berpuas hati dengan produk yang dijual oleh mereka. 11.11 Festival Membeli Belah JUALAN SEHARI TERBESAR di Lazada kini bermula !

Rugi rasanya jika kita tidak merebut peluang yang hadir sekali setahun sahaja untuk membeli belah dengan gila-gila di Festival 11.11 di Lazada nanti.

AM berharap akan dapat membeli semua 3 pilihan barangan idaman AM di atas pada 11.11 di Lazada nanti.


Artikel Terkait

2 comments


EmoticonEmoticon