Ahad, 11 November 2018

Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You

Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You |Sedar tak sedar Domino’s Pizza sudah berusia 21 tahun dan bermula pada tahu 1997. Kita rakyat Malaysia mempunyai pilihan yang banyak untuk menjamu selera dan makan pizza.

Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You |Sedar tak sedar Domino’s Pizza sudah berusia 21 tahun dan bermula pada tahu 1997. Kita rakyat Malaysia mempunyai pilihan yang banyak untuk menjamu selera dan makan pizza.  Kita semua pasti dan pernah makan pizza di Domino’s Pizza bukan? Tahukah anda bahawa Domino’s Pizza sekarang membuat tawaran yang istimewa dengan slogan “It All About You” sebagai penghargaan buat rakyat Malaysia yang sentiasa menyokong dan bersama-sama dengan Domino’s Pizza selama 21 tahun ini.  Makan Pizza Hanya di Hujung Jari Sahaja  Kini nak makan pizza, kita dah tak perlu bersusah payah nak pergi kedai pizza dah. Semakin hari semakin mudah. Apa yang kita perlukan adalah membuat pesanan di atas talian atau “order online” sahaja. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.  Domino’s Pizza juga semakin maju dengan laman sesawang atau “website” yang semakin mesra pengguna. Nak makan pizza kini kita semua boleh “order online” sahaja dengan beberapa langkah yang mudah sahaja.  Langkah Mudah Membuat Pesanan di Domino’s Pizza  Terasa nak makan pizza waktu malam dan malas nak menunggu di kedai pizza. Apa kata buat pesanan di atas talian sahaja. Mudah sahaja dengan beberapa langkah sudah pun boleh makan pizza panas-panas.  Mula-mula mestilah kena “online” dahulu, www.dominos.com dan tekan “Start Oder”. Akan keluar “Login”. AM nasihatkan yang mana-mana belum “Sign Up”, boleh “Sign In” dahulu samaada menggunakan Facebook atau Google Plus atau “Sig Up” menggunakan email biasa. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.


Kita semua pasti dan pernah makan pizza di Domino’s Pizza bukan? Tahukah anda bahawa Domino’s Pizza sekarang membuat tawaran yang istimewa dengan slogan “It All About You” sebagai penghargaan buat rakyat Malaysia yang sentiasa menyokong dan bersama-sama dengan Domino’s Pizza selama 21 tahun ini.

Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You |Sedar tak sedar Domino’s Pizza sudah berusia 21 tahun dan bermula pada tahu 1997. Kita rakyat Malaysia mempunyai pilihan yang banyak untuk menjamu selera dan makan pizza.  Kita semua pasti dan pernah makan pizza di Domino’s Pizza bukan? Tahukah anda bahawa Domino’s Pizza sekarang membuat tawaran yang istimewa dengan slogan “It All About You” sebagai penghargaan buat rakyat Malaysia yang sentiasa menyokong dan bersama-sama dengan Domino’s Pizza selama 21 tahun ini.  Makan Pizza Hanya di Hujung Jari Sahaja  Kini nak makan pizza, kita dah tak perlu bersusah payah nak pergi kedai pizza dah. Semakin hari semakin mudah. Apa yang kita perlukan adalah membuat pesanan di atas talian atau “order online” sahaja. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.  Domino’s Pizza juga semakin maju dengan laman sesawang atau “website” yang semakin mesra pengguna. Nak makan pizza kini kita semua boleh “order online” sahaja dengan beberapa langkah yang mudah sahaja.  Langkah Mudah Membuat Pesanan di Domino’s Pizza  Terasa nak makan pizza waktu malam dan malas nak menunggu di kedai pizza. Apa kata buat pesanan di atas talian sahaja. Mudah sahaja dengan beberapa langkah sudah pun boleh makan pizza panas-panas.  Mula-mula mestilah kena “online” dahulu, www.dominos.com dan tekan “Start Oder”. Akan keluar “Login”. AM nasihatkan yang mana-mana belum “Sign Up”, boleh “Sign In” dahulu samaada menggunakan Facebook atau Google Plus atau “Sig Up” menggunakan email biasa. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.


Makan Pizza Hanya di Hujung Jari Sahaja


Kini nak makan pizza, kita dah tak perlu bersusah payah nak pergi kedai pizza dah. Semakin hari semakin mudah. Apa yang kita perlukan adalah membuat pesanan di atas talian atau “order online” sahaja. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.

Domino’s Pizza juga semakin maju dengan laman sesawang atau “website” yang semakin mesra pengguna. Nak makan pizza kini kita semua boleh “order online” sahaja dengan beberapa langkah yang mudah sahaja.

Langkah Mudah Membuat Pesanan di Domino’s Pizza


Terasa nak makan pizza waktu malam dan malas nak menunggu di kedai pizza. Apa kata buat pesanan di atas talian sahaja. Mudah sahaja dengan beberapa langkah sudah pun boleh makan pizza panas-panas.

Mula-mula mestilah kena “online” dahulu, www.dominos.com dan tekan “Start Oder”. Akan keluar “Login”. AM nasihatkan yang mana-mana belum “Sign Up”, boleh “Sign In” dahulu samaada menggunakan Facebook atau Google Plus atau “Sig Up” menggunakan email biasa. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.

Selesai sahaja “Sig Up”, anda boleh “Log In” dan ikuti langkah seterusnya pula.

Baca juga 11.11 Festival Membeli Belah - JUALAN SEHARI TERBESAR di Lazada kini bermula

Delivery atau Take Away


Bagusnya Domino’s Pizza nie mereka bagi pilihan samaada untuk mereka hantar ke rumah kita atau boleh di ambil di restoran Domino’s Pizza sendiri.

Kali pertama AM membuat pembelian pizza “online” nak menguji sistem dan juga penerimaan pihak Domino’s Pizza pesanan AM macam mana.

Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You |Sedar tak sedar Domino’s Pizza sudah berusia 21 tahun dan bermula pada tahu 1997. Kita rakyat Malaysia mempunyai pilihan yang banyak untuk menjamu selera dan makan pizza.  Kita semua pasti dan pernah makan pizza di Domino’s Pizza bukan? Tahukah anda bahawa Domino’s Pizza sekarang membuat tawaran yang istimewa dengan slogan “It All About You” sebagai penghargaan buat rakyat Malaysia yang sentiasa menyokong dan bersama-sama dengan Domino’s Pizza selama 21 tahun ini.  Makan Pizza Hanya di Hujung Jari Sahaja  Kini nak makan pizza, kita dah tak perlu bersusah payah nak pergi kedai pizza dah. Semakin hari semakin mudah. Apa yang kita perlukan adalah membuat pesanan di atas talian atau “order online” sahaja. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.  Domino’s Pizza juga semakin maju dengan laman sesawang atau “website” yang semakin mesra pengguna. Nak makan pizza kini kita semua boleh “order online” sahaja dengan beberapa langkah yang mudah sahaja.  Langkah Mudah Membuat Pesanan di Domino’s Pizza  Terasa nak makan pizza waktu malam dan malas nak menunggu di kedai pizza. Apa kata buat pesanan di atas talian sahaja. Mudah sahaja dengan beberapa langkah sudah pun boleh makan pizza panas-panas.  Mula-mula mestilah kena “online” dahulu, www.dominos.com dan tekan “Start Oder”. Akan keluar “Login”. AM nasihatkan yang mana-mana belum “Sign Up”, boleh “Sign In” dahulu samaada menggunakan Facebook atau Google Plus atau “Sig Up” menggunakan email biasa. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.

AM memilih untuk “Take Away” sahaja di cawangan Domino’s Pizza Pengkalan Chepa, kebetulan sambil jemput puan isteri AM dan memberi kejutan untuknya juga.

Setelah memeilih cara penghantran atau mengambil sendiri di cawangan Domino’s Pizza. Kita juga boleh memilih tarikh an masa untuk mengambil pesanan kita. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.

AM memilih hari yang sama dan waktu sebelah petang, selepas menjemput isteri di Lapangan Terbang Pengkalan Chepa. Lokasi juga adalah seluruh Malaysia. Perlu berhati-hati memilih bermula dengan Negeri dan cawangan yang berdekatan dengan kita.

Pilihan Pizza Domino’s Pizza


Ada beberapa pilihan yang pasti akan memenuhi permintaan setiap rakyat Malaysia. Tidak kira untuk makan seorang mahupun untuk makan beramai-ramai.

Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You |Sedar tak sedar Domino’s Pizza sudah berusia 21 tahun dan bermula pada tahu 1997. Kita rakyat Malaysia mempunyai pilihan yang banyak untuk menjamu selera dan makan pizza.  Kita semua pasti dan pernah makan pizza di Domino’s Pizza bukan? Tahukah anda bahawa Domino’s Pizza sekarang membuat tawaran yang istimewa dengan slogan “It All About You” sebagai penghargaan buat rakyat Malaysia yang sentiasa menyokong dan bersama-sama dengan Domino’s Pizza selama 21 tahun ini.  Makan Pizza Hanya di Hujung Jari Sahaja  Kini nak makan pizza, kita dah tak perlu bersusah payah nak pergi kedai pizza dah. Semakin hari semakin mudah. Apa yang kita perlukan adalah membuat pesanan di atas talian atau “order online” sahaja. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.  Domino’s Pizza juga semakin maju dengan laman sesawang atau “website” yang semakin mesra pengguna. Nak makan pizza kini kita semua boleh “order online” sahaja dengan beberapa langkah yang mudah sahaja.  Langkah Mudah Membuat Pesanan di Domino’s Pizza  Terasa nak makan pizza waktu malam dan malas nak menunggu di kedai pizza. Apa kata buat pesanan di atas talian sahaja. Mudah sahaja dengan beberapa langkah sudah pun boleh makan pizza panas-panas.  Mula-mula mestilah kena “online” dahulu, www.dominos.com dan tekan “Start Oder”. Akan keluar “Login”. AM nasihatkan yang mana-mana belum “Sign Up”, boleh “Sign In” dahulu samaada menggunakan Facebook atau Google Plus atau “Sig Up” menggunakan email biasa. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.


AM memilih Combo Deal 1 untuk 2 orang makan sahaja, maklum sahajalah AM dan puan isteri sahaja sekarang. Pilihan dengan 1 Pizza Regular, 1 set Roti, 2 jenis minuman. Dengan harga RM 42.30 sahaja. Setiap pakej disediakan siap-siap harga. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.

Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You |Sedar tak sedar Domino’s Pizza sudah berusia 21 tahun dan bermula pada tahu 1997. Kita rakyat Malaysia mempunyai pilihan yang banyak untuk menjamu selera dan makan pizza.  Kita semua pasti dan pernah makan pizza di Domino’s Pizza bukan? Tahukah anda bahawa Domino’s Pizza sekarang membuat tawaran yang istimewa dengan slogan “It All About You” sebagai penghargaan buat rakyat Malaysia yang sentiasa menyokong dan bersama-sama dengan Domino’s Pizza selama 21 tahun ini.  Makan Pizza Hanya di Hujung Jari Sahaja  Kini nak makan pizza, kita dah tak perlu bersusah payah nak pergi kedai pizza dah. Semakin hari semakin mudah. Apa yang kita perlukan adalah membuat pesanan di atas talian atau “order online” sahaja. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.  Domino’s Pizza juga semakin maju dengan laman sesawang atau “website” yang semakin mesra pengguna. Nak makan pizza kini kita semua boleh “order online” sahaja dengan beberapa langkah yang mudah sahaja.  Langkah Mudah Membuat Pesanan di Domino’s Pizza  Terasa nak makan pizza waktu malam dan malas nak menunggu di kedai pizza. Apa kata buat pesanan di atas talian sahaja. Mudah sahaja dengan beberapa langkah sudah pun boleh makan pizza panas-panas.  Mula-mula mestilah kena “online” dahulu, www.dominos.com dan tekan “Start Oder”. Akan keluar “Login”. AM nasihatkan yang mana-mana belum “Sign Up”, boleh “Sign In” dahulu samaada menggunakan Facebook atau Google Plus atau “Sig Up” menggunakan email biasa. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.

Apabila selesai pilih pakej yang kita yang inginkan, sampai masa untuk memilih pizza pula. Pilihan yang cukup banyak untuk kita makan pizza di Domino’s Pizza.

AM memilih pizza “Meatsaurus” dan kita juga boleh memilih “crust” yang kita inginkan dengan sedikit bayaran tambahan. Memang susah untuk memilih pizza dan ditambah pula “crust” yang mengoda kalbu. Pilihan di tangan anda dan tanya selera anda untuk makan apa di Domino’s Pizza. Dah pilih pizza dan ‘crust” boleh klik “Add To Cart”.

Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You |Sedar tak sedar Domino’s Pizza sudah berusia 21 tahun dan bermula pada tahu 1997. Kita rakyat Malaysia mempunyai pilihan yang banyak untuk menjamu selera dan makan pizza.  Kita semua pasti dan pernah makan pizza di Domino’s Pizza bukan? Tahukah anda bahawa Domino’s Pizza sekarang membuat tawaran yang istimewa dengan slogan “It All About You” sebagai penghargaan buat rakyat Malaysia yang sentiasa menyokong dan bersama-sama dengan Domino’s Pizza selama 21 tahun ini.  Makan Pizza Hanya di Hujung Jari Sahaja  Kini nak makan pizza, kita dah tak perlu bersusah payah nak pergi kedai pizza dah. Semakin hari semakin mudah. Apa yang kita perlukan adalah membuat pesanan di atas talian atau “order online” sahaja. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.  Domino’s Pizza juga semakin maju dengan laman sesawang atau “website” yang semakin mesra pengguna. Nak makan pizza kini kita semua boleh “order online” sahaja dengan beberapa langkah yang mudah sahaja.  Langkah Mudah Membuat Pesanan di Domino’s Pizza  Terasa nak makan pizza waktu malam dan malas nak menunggu di kedai pizza. Apa kata buat pesanan di atas talian sahaja. Mudah sahaja dengan beberapa langkah sudah pun boleh makan pizza panas-panas.  Mula-mula mestilah kena “online” dahulu, www.dominos.com dan tekan “Start Oder”. Akan keluar “Login”. AM nasihatkan yang mana-mana belum “Sign Up”, boleh “Sign In” dahulu samaada menggunakan Facebook atau Google Plus atau “Sig Up” menggunakan email biasa. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.


Minuman juga boleh di pilih samaada Pepsi, 7up, Mountain Dew atau Pepsi Black. AM memilih untuk minum Mountain Dew sahaja kali ini. Begitu juga dengan puan isteri. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.

Untuk pilihan roti pula ada beberapa pilihan yang sukar untuk memilih kerana semua roti di Domino’s Pizza semuanya sedap-sedap. Pilihan yang ada adalah Garlic Twisty Bread, Garlic French Loaf, Cinnastix, Breadstix atau Banana Kaya Dessert.

Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You |Sedar tak sedar Domino’s Pizza sudah berusia 21 tahun dan bermula pada tahu 1997. Kita rakyat Malaysia mempunyai pilihan yang banyak untuk menjamu selera dan makan pizza.  Kita semua pasti dan pernah makan pizza di Domino’s Pizza bukan? Tahukah anda bahawa Domino’s Pizza sekarang membuat tawaran yang istimewa dengan slogan “It All About You” sebagai penghargaan buat rakyat Malaysia yang sentiasa menyokong dan bersama-sama dengan Domino’s Pizza selama 21 tahun ini.  Makan Pizza Hanya di Hujung Jari Sahaja  Kini nak makan pizza, kita dah tak perlu bersusah payah nak pergi kedai pizza dah. Semakin hari semakin mudah. Apa yang kita perlukan adalah membuat pesanan di atas talian atau “order online” sahaja. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.  Domino’s Pizza juga semakin maju dengan laman sesawang atau “website” yang semakin mesra pengguna. Nak makan pizza kini kita semua boleh “order online” sahaja dengan beberapa langkah yang mudah sahaja.  Langkah Mudah Membuat Pesanan di Domino’s Pizza  Terasa nak makan pizza waktu malam dan malas nak menunggu di kedai pizza. Apa kata buat pesanan di atas talian sahaja. Mudah sahaja dengan beberapa langkah sudah pun boleh makan pizza panas-panas.  Mula-mula mestilah kena “online” dahulu, www.dominos.com dan tekan “Start Oder”. Akan keluar “Login”. AM nasihatkan yang mana-mana belum “Sign Up”, boleh “Sign In” dahulu samaada menggunakan Facebook atau Google Plus atau “Sig Up” menggunakan email biasa. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.


Pilihan AM adalah Breadstix sahaja. Bayangan pertama adalah sos yang berwarna coklat adalah mesti coklat yang manis. Rupanya sos yang AM terima adalah sos istimewa yang ada di Domino’s Pizza sahaja.

Selesai memilih semua, klik “Confirm” dan klik “Checkout Now”. Sekali lagi paparan pizza, minuman, roti yang telah dipilih oleh kita. Bersama-sama paparan ini adalah harga yang perlu di bayar juga. Klik Checkout sekali lagi untuk paparan jenis pembayaran pula. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.

Pilihan Pembayaran Untuk Pizza di Domino’s Pizza


Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You |Sedar tak sedar Domino’s Pizza sudah berusia 21 tahun dan bermula pada tahu 1997. Kita rakyat Malaysia mempunyai pilihan yang banyak untuk menjamu selera dan makan pizza.  Kita semua pasti dan pernah makan pizza di Domino’s Pizza bukan? Tahukah anda bahawa Domino’s Pizza sekarang membuat tawaran yang istimewa dengan slogan “It All About You” sebagai penghargaan buat rakyat Malaysia yang sentiasa menyokong dan bersama-sama dengan Domino’s Pizza selama 21 tahun ini.  Makan Pizza Hanya di Hujung Jari Sahaja  Kini nak makan pizza, kita dah tak perlu bersusah payah nak pergi kedai pizza dah. Semakin hari semakin mudah. Apa yang kita perlukan adalah membuat pesanan di atas talian atau “order online” sahaja. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.  Domino’s Pizza juga semakin maju dengan laman sesawang atau “website” yang semakin mesra pengguna. Nak makan pizza kini kita semua boleh “order online” sahaja dengan beberapa langkah yang mudah sahaja.  Langkah Mudah Membuat Pesanan di Domino’s Pizza  Terasa nak makan pizza waktu malam dan malas nak menunggu di kedai pizza. Apa kata buat pesanan di atas talian sahaja. Mudah sahaja dengan beberapa langkah sudah pun boleh makan pizza panas-panas.  Mula-mula mestilah kena “online” dahulu, www.dominos.com dan tekan “Start Oder”. Akan keluar “Login”. AM nasihatkan yang mana-mana belum “Sign Up”, boleh “Sign In” dahulu samaada menggunakan Facebook atau Google Plus atau “Sig Up” menggunakan email biasa. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.

Beberapa pilihan boleh dibuat samaada untuk membayaran di kaunter semasa mengambil pizza atau menggunakan pembayaran debit menggunakan beberapa akaun bank yang boleh dipilih. Kredit kad juga boleh digunakan untuk membayar pizza di Domino’s Pizza.

AM memilih untuk menggunakan cara debit sahaja dengan akaun Maybank2u sahaja. Nanti pergi ambil sahaja tanpa perlu bayar apa-apa lagi.

Personal Pizza PERCUMA


Untuk sesiapa sahaja yang kali pertama mendaftar dan membuat pembelian di website Domino’s Pizza akan layak mendapat Personal Pizza secara percuma untuk pembelian seterusnya.

Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You |Sedar tak sedar Domino’s Pizza sudah berusia 21 tahun dan bermula pada tahu 1997. Kita rakyat Malaysia mempunyai pilihan yang banyak untuk menjamu selera dan makan pizza.  Kita semua pasti dan pernah makan pizza di Domino’s Pizza bukan? Tahukah anda bahawa Domino’s Pizza sekarang membuat tawaran yang istimewa dengan slogan “It All About You” sebagai penghargaan buat rakyat Malaysia yang sentiasa menyokong dan bersama-sama dengan Domino’s Pizza selama 21 tahun ini.  Makan Pizza Hanya di Hujung Jari Sahaja  Kini nak makan pizza, kita dah tak perlu bersusah payah nak pergi kedai pizza dah. Semakin hari semakin mudah. Apa yang kita perlukan adalah membuat pesanan di atas talian atau “order online” sahaja. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.  Domino’s Pizza juga semakin maju dengan laman sesawang atau “website” yang semakin mesra pengguna. Nak makan pizza kini kita semua boleh “order online” sahaja dengan beberapa langkah yang mudah sahaja.  Langkah Mudah Membuat Pesanan di Domino’s Pizza  Terasa nak makan pizza waktu malam dan malas nak menunggu di kedai pizza. Apa kata buat pesanan di atas talian sahaja. Mudah sahaja dengan beberapa langkah sudah pun boleh makan pizza panas-panas.  Mula-mula mestilah kena “online” dahulu, www.dominos.com dan tekan “Start Oder”. Akan keluar “Login”. AM nasihatkan yang mana-mana belum “Sign Up”, boleh “Sign In” dahulu samaada menggunakan Facebook atau Google Plus atau “Sig Up” menggunakan email biasa. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.


Dah dapat percuma, AM terus membuat pembelian sekali “Personal Pizza” untuk mendapatkan “Personal Pizza” juga. Beli 1 percuma 1 juga lah yang ini. Harga juga adalah RM 5.55 sahaja. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.

Tak cukup dengan “Personal Pizza” secara percuma, ada lagi yang Domino’s Pizza nak bagi percuma buat pelanggan mereka yang setia mahupun untuk pelanggan kali pertama menggunakan laman web mereka seperti AM sendiri.

Garlic Twisty Bread PERCUMA


Untuk mendapatkan Garlic twisty Bread percuma ini adalah mudah sangat-sangat. Caranya dengan menjawap beberapa soalan dari Domino’s Pizza yang akan di emailkan selepas kita membuat pembelian.
Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You |Sedar tak sedar Domino’s Pizza sudah berusia 21 tahun dan bermula pada tahu 1997. Kita rakyat Malaysia mempunyai pilihan yang banyak untuk menjamu selera dan makan pizza.  Kita semua pasti dan pernah makan pizza di Domino’s Pizza bukan? Tahukah anda bahawa Domino’s Pizza sekarang membuat tawaran yang istimewa dengan slogan “It All About You” sebagai penghargaan buat rakyat Malaysia yang sentiasa menyokong dan bersama-sama dengan Domino’s Pizza selama 21 tahun ini.  Makan Pizza Hanya di Hujung Jari Sahaja  Kini nak makan pizza, kita dah tak perlu bersusah payah nak pergi kedai pizza dah. Semakin hari semakin mudah. Apa yang kita perlukan adalah membuat pesanan di atas talian atau “order online” sahaja. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.  Domino’s Pizza juga semakin maju dengan laman sesawang atau “website” yang semakin mesra pengguna. Nak makan pizza kini kita semua boleh “order online” sahaja dengan beberapa langkah yang mudah sahaja.  Langkah Mudah Membuat Pesanan di Domino’s Pizza  Terasa nak makan pizza waktu malam dan malas nak menunggu di kedai pizza. Apa kata buat pesanan di atas talian sahaja. Mudah sahaja dengan beberapa langkah sudah pun boleh makan pizza panas-panas.  Mula-mula mestilah kena “online” dahulu, www.dominos.com dan tekan “Start Oder”. Akan keluar “Login”. AM nasihatkan yang mana-mana belum “Sign Up”, boleh “Sign In” dahulu samaada menggunakan Facebook atau Google Plus atau “Sig Up” menggunakan email biasa. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.


Rugi bagi sesiapa yang membuat pembelian secara “online” tapi lupa nak menjawap beberapa soalan mudah yang ada untuk mendapat garlic twisty bread secara percuma untuk pembelian seterusnya.

Take Away Pizza di Domino’s Pizza cawangan Pengkalan Chepa

Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You |Sedar tak sedar Domino’s Pizza sudah berusia 21 tahun dan bermula pada tahu 1997. Kita rakyat Malaysia mempunyai pilihan yang banyak untuk menjamu selera dan makan pizza.  Kita semua pasti dan pernah makan pizza di Domino’s Pizza bukan? Tahukah anda bahawa Domino’s Pizza sekarang membuat tawaran yang istimewa dengan slogan “It All About You” sebagai penghargaan buat rakyat Malaysia yang sentiasa menyokong dan bersama-sama dengan Domino’s Pizza selama 21 tahun ini.  Makan Pizza Hanya di Hujung Jari Sahaja  Kini nak makan pizza, kita dah tak perlu bersusah payah nak pergi kedai pizza dah. Semakin hari semakin mudah. Apa yang kita perlukan adalah membuat pesanan di atas talian atau “order online” sahaja. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.  Domino’s Pizza juga semakin maju dengan laman sesawang atau “website” yang semakin mesra pengguna. Nak makan pizza kini kita semua boleh “order online” sahaja dengan beberapa langkah yang mudah sahaja.  Langkah Mudah Membuat Pesanan di Domino’s Pizza  Terasa nak makan pizza waktu malam dan malas nak menunggu di kedai pizza. Apa kata buat pesanan di atas talian sahaja. Mudah sahaja dengan beberapa langkah sudah pun boleh makan pizza panas-panas.  Mula-mula mestilah kena “online” dahulu, www.dominos.com dan tekan “Start Oder”. Akan keluar “Login”. AM nasihatkan yang mana-mana belum “Sign Up”, boleh “Sign In” dahulu samaada menggunakan Facebook atau Google Plus atau “Sig Up” menggunakan email biasa. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.


Seperti yang telah di janji oleh mereka, AM hadir ke cawangan Domino’s Pizza Pengkalan Chepa untuk “take away” pizza yang telah dibeli secara “online” tadi. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.

Masuk sahaja terus disambut dengan mesra oleh kakitangan Domino’s Pizza. AM hanya perlu maklum untuk “Take Away” pizza sahaja kepada kakitangan mereka, terus dapat pizza yang dipsan. Cukup mudah dan tidak perlu menunggu lama lagi di kaunter seperti restoran pizza yang lain.

Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You |Sedar tak sedar Domino’s Pizza sudah berusia 21 tahun dan bermula pada tahu 1997. Kita rakyat Malaysia mempunyai pilihan yang banyak untuk menjamu selera dan makan pizza.  Kita semua pasti dan pernah makan pizza di Domino’s Pizza bukan? Tahukah anda bahawa Domino’s Pizza sekarang membuat tawaran yang istimewa dengan slogan “It All About You” sebagai penghargaan buat rakyat Malaysia yang sentiasa menyokong dan bersama-sama dengan Domino’s Pizza selama 21 tahun ini.  Makan Pizza Hanya di Hujung Jari Sahaja  Kini nak makan pizza, kita dah tak perlu bersusah payah nak pergi kedai pizza dah. Semakin hari semakin mudah. Apa yang kita perlukan adalah membuat pesanan di atas talian atau “order online” sahaja. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.  Domino’s Pizza juga semakin maju dengan laman sesawang atau “website” yang semakin mesra pengguna. Nak makan pizza kini kita semua boleh “order online” sahaja dengan beberapa langkah yang mudah sahaja.  Langkah Mudah Membuat Pesanan di Domino’s Pizza  Terasa nak makan pizza waktu malam dan malas nak menunggu di kedai pizza. Apa kata buat pesanan di atas talian sahaja. Mudah sahaja dengan beberapa langkah sudah pun boleh makan pizza panas-panas.  Mula-mula mestilah kena “online” dahulu, www.dominos.com dan tekan “Start Oder”. Akan keluar “Login”. AM nasihatkan yang mana-mana belum “Sign Up”, boleh “Sign In” dahulu samaada menggunakan Facebook atau Google Plus atau “Sig Up” menggunakan email biasa. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.

Makan Pizza Bersama Keluarga

Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You |Sedar tak sedar Domino’s Pizza sudah berusia 21 tahun dan bermula pada tahu 1997. Kita rakyat Malaysia mempunyai pilihan yang banyak untuk menjamu selera dan makan pizza.  Kita semua pasti dan pernah makan pizza di Domino’s Pizza bukan? Tahukah anda bahawa Domino’s Pizza sekarang membuat tawaran yang istimewa dengan slogan “It All About You” sebagai penghargaan buat rakyat Malaysia yang sentiasa menyokong dan bersama-sama dengan Domino’s Pizza selama 21 tahun ini.  Makan Pizza Hanya di Hujung Jari Sahaja  Kini nak makan pizza, kita dah tak perlu bersusah payah nak pergi kedai pizza dah. Semakin hari semakin mudah. Apa yang kita perlukan adalah membuat pesanan di atas talian atau “order online” sahaja. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.  Domino’s Pizza juga semakin maju dengan laman sesawang atau “website” yang semakin mesra pengguna. Nak makan pizza kini kita semua boleh “order online” sahaja dengan beberapa langkah yang mudah sahaja.  Langkah Mudah Membuat Pesanan di Domino’s Pizza  Terasa nak makan pizza waktu malam dan malas nak menunggu di kedai pizza. Apa kata buat pesanan di atas talian sahaja. Mudah sahaja dengan beberapa langkah sudah pun boleh makan pizza panas-panas.  Mula-mula mestilah kena “online” dahulu, www.dominos.com dan tekan “Start Oder”. Akan keluar “Login”. AM nasihatkan yang mana-mana belum “Sign Up”, boleh “Sign In” dahulu samaada menggunakan Facebook atau Google Plus atau “Sig Up” menggunakan email biasa. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.

Maklum sahaja apabila 3 pizza yang di beli tetapi yang makan adalah 2 orang sahaja. AM dan puan isteri mengambil peluang untuk makan bersama-sama keluarga sahaja. Kebetulan pula sepupu AM juga ada yang berusia 8 tahun dan 5 tahun.

Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You |Sedar tak sedar Domino’s Pizza sudah berusia 21 tahun dan bermula pada tahu 1997. Kita rakyat Malaysia mempunyai pilihan yang banyak untuk menjamu selera dan makan pizza.  Kita semua pasti dan pernah makan pizza di Domino’s Pizza bukan? Tahukah anda bahawa Domino’s Pizza sekarang membuat tawaran yang istimewa dengan slogan “It All About You” sebagai penghargaan buat rakyat Malaysia yang sentiasa menyokong dan bersama-sama dengan Domino’s Pizza selama 21 tahun ini.  Makan Pizza Hanya di Hujung Jari Sahaja  Kini nak makan pizza, kita dah tak perlu bersusah payah nak pergi kedai pizza dah. Semakin hari semakin mudah. Apa yang kita perlukan adalah membuat pesanan di atas talian atau “order online” sahaja. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.  Domino’s Pizza juga semakin maju dengan laman sesawang atau “website” yang semakin mesra pengguna. Nak makan pizza kini kita semua boleh “order online” sahaja dengan beberapa langkah yang mudah sahaja.  Langkah Mudah Membuat Pesanan di Domino’s Pizza  Terasa nak makan pizza waktu malam dan malas nak menunggu di kedai pizza. Apa kata buat pesanan di atas talian sahaja. Mudah sahaja dengan beberapa langkah sudah pun boleh makan pizza panas-panas.  Mula-mula mestilah kena “online” dahulu, www.dominos.com dan tekan “Start Oder”. Akan keluar “Login”. AM nasihatkan yang mana-mana belum “Sign Up”, boleh “Sign In” dahulu samaada menggunakan Facebook atau Google Plus atau “Sig Up” menggunakan email biasa. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.

Gembira mereka apabila dapat makan pizza bersama-sama kali ini. Sekelip mata sahaja semua pizza habis di makan. Cukup berpuas hati dengan pizza dari Domino’s Pizza. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.

It All About You Pilihan Slogan Yang Terbaik

Bagi AM, slogan yang digunakan oleh Domino’s Pizza tepat pada masa dan keadaan sekarang. Semuanya tentang pelanggan Domino’s Pizza. Ini memberi gambaran bahawa pihak Domino’s Pizza mementingkan pelanggan dahulu dalam semua hal dan ini adalah yang terbaik dari pihak Domino’s Pizza.

Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You |Sedar tak sedar Domino’s Pizza sudah berusia 21 tahun dan bermula pada tahu 1997. Kita rakyat Malaysia mempunyai pilihan yang banyak untuk menjamu selera dan makan pizza.  Kita semua pasti dan pernah makan pizza di Domino’s Pizza bukan? Tahukah anda bahawa Domino’s Pizza sekarang membuat tawaran yang istimewa dengan slogan “It All About You” sebagai penghargaan buat rakyat Malaysia yang sentiasa menyokong dan bersama-sama dengan Domino’s Pizza selama 21 tahun ini.  Makan Pizza Hanya di Hujung Jari Sahaja  Kini nak makan pizza, kita dah tak perlu bersusah payah nak pergi kedai pizza dah. Semakin hari semakin mudah. Apa yang kita perlukan adalah membuat pesanan di atas talian atau “order online” sahaja. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.  Domino’s Pizza juga semakin maju dengan laman sesawang atau “website” yang semakin mesra pengguna. Nak makan pizza kini kita semua boleh “order online” sahaja dengan beberapa langkah yang mudah sahaja.  Langkah Mudah Membuat Pesanan di Domino’s Pizza  Terasa nak makan pizza waktu malam dan malas nak menunggu di kedai pizza. Apa kata buat pesanan di atas talian sahaja. Mudah sahaja dengan beberapa langkah sudah pun boleh makan pizza panas-panas.  Mula-mula mestilah kena “online” dahulu, www.dominos.com dan tekan “Start Oder”. Akan keluar “Login”. AM nasihatkan yang mana-mana belum “Sign Up”, boleh “Sign In” dahulu samaada menggunakan Facebook atau Google Plus atau “Sig Up” menggunakan email biasa. Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You.




Semua perkongsian Tawaran Istimewa di Domino’s Pizza Sempena It All About You ini dapat membantu sahabat AM untuk mencuba membeli pizza secara atas talian dan mendapat “personal pizza” dan “Garlic twisty Bread” secara PERCUMA untuk pembelian seterusnya.

Artikel Terkait

3 comments

Pizza ni sedap kalau makan ramai².. kalau soranh macam sepi je rasa.. ^^

Mudah sekarang nak order pizza rupanya sebelum ni xtaw cara hihihi

dominos pizza memang kegemaran satu keluarga khaty


EmoticonEmoticon