Ads

About Us

AlongMisuari.com adalah sebuah blog yang berkisahkan tentang perkongsian tips kesihatan yang ringkas dan juga perkongsian peringatan buat pembaca untuk mengenali penyakit dengan lebih mendalam. Antara tips kessihatan yang disediakan adalah tips kesihatan untuk lelaki yang berkongsi mengenai tips kesihatan yang lelaki selalu abaikan dan ambil ringan tetapi memberi kesan yang jauh lebih berbahaya.

Begitu juga dengan tips kesihatan wanita dan ibu hamil yang menceritakan perkongsian pengalaman AM dan isteri dalam menempuh pengalaman hidup berumahtangga dan brkongsi tips khas buat wanita yang begitu banyak memberi risiko kesihatan jika wanita mengabaikan isu kesihatan dan bayi yang dikandungkan.

Selain itu, AlongMisuari.com juga menyediakan kemudahan kepada para peniaga untuk memperkenalkan produk yang baru atau semasa untuk diberi ulasan yang ikhlas berdasarkan pengalaman admin AlongMisuari.com sendiri. Ulasan yang diberi adalah bersifat pandangan peribadi dan jujur.

Isu semasa di Malaysia juga dapat dibaca di AlongMisuari.com yang berkisahkan isu-isu semasa di Malaysia ataupun di luar Negara yang berkaitan dengan politik, kesihatan,sukan dan sebagainya.